Autók » Chrysler » Voyager (2000-2007)

Voyager 3.3 LX

Akinek 3 gyereke van: Chrysler Voyager

Alapvetően imádom. sok hibája van, de valószinüleg szerelmes vagyok belé, mert eddig mindent elnéztem neki.
Vétel: benzines olcsóbb, a szomszéd benzinkutas, majd csak lesz valahogy. közben a szomszéd elköltözött, nekem meg maradt a 14 l/100 km fogysztás. Viszont iszonyú kényelmes, nagy bőr karosszékből vezeted a hajót (530 D-m van még, de kényelmben felét tudja a vezető ülés), Ez a rövidebb verzió, de síelni sem kell tetőboxot vinned. ülések között szabadon sétálsz mint egy igazi buszban, király. Ha kell a 3. üléssor a pad, akkor csak a Garandot vegyed, nekem sajnos nem fér be a garázsba. most van benne 140 ekm, de nem cserélnem le.

- bal első ablakemelő megállt: 40 eFt, ködlámpák beáztak, nem cseréltem őket, de a foncsor már nem foncsor. központi zár bezár magától (ne csukd be az ajtót ha benn a kulcs!) zárat cseréltek 30eFt nem javult meg. 3 akkumulátort vettem már bele, valami szívja az energiát a garázsban, ülésfűtés elszállt mert rátámaszkodtam az ülésre!!!, géptető első pereme gyárilag rohad, ha van valakinek megveszem. (200 e lenne újonnan). valami diszkréten kattog a keréknél kanyarban de az elmúlt 100000 km alatt nem változott, így összenőttünk. 30 e hajtott km után jöttem rá, hogy a kormányszervóba sűrűbb olajat kell tölteni mert a gyári elfolyik a hengerek között ha felmelegszik (ne kérdezd én sem értem) de így jó. Elszállt a klíma, komplett csere, 80e Ft.

hivatalos szervízbe ne vidd, mert nem értenek hozzá. igaz udvariasak és segítőkészek. zárat cseréltek 30eFt nem javult meg, miért is kellett kicserélni a zárat kérdés után nem láttak többet. anyád. ja és drága

keresd az amaro-r feliratot a szerelőnél. ha van ilyen érthet hozzá. nekem van egy Törökbálinton.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2002
Előző autója? xjr Következő autója? BMW 530 DA