Autók » Chrysler » Voyager (1995-2001)

Voyager 3.3 LE Grand

Egyre jobban szeretem...

Most vettem, eddigi legnagyobb motoros autóm, az előzőt 300 ccm-el veri.
Nagy a család, kell a 7 ülés, és ha kényelmes az sem baj, pláne. hogy nagyon jó áron jutottam hozzá.
Több féle verziót megnéztem, a dieselről azonnal lebeszélt mindenki, ha meg benzines akkor adjunk neki rendesen, és ne válassszuk a kisebbiket...
Szóval.
Megvétel után olajcserék, ékszily csere, első fékbetét, egy kerékagy, egy stabilizátor pálca ugrott bele.
Mindent helyre kellett tenni, egyik tulaj sem figyelt rá igazán. Motorháztetőt lejjebb, lököst följebb állítani, takarítás, masszírozás, patentok, kisebb csavarok pótlása, stb.
Ismerettségi körben van belőle, tehát minta, tapszatalat van.
Eddig szépen üzemel.
Keveset mentem vele, kell még egy garnitura téli gumi, aztán majd kiderül mi még.
Hozzá értő, a típust régóta ismerő haverok vannak többen is, magam szakember vagyok, kicsit tartok a darabtól, de bizakodom és egyre jobban tetszik.
Minden mükszik rajta, tempomat, 2 zónás klíma, minden elektromos, riasztós, osztott ülések, kényelem, erő, bíztató súly. Tudom, hogy a család biztonságban van benne, innentől a fogyasztás már másodlagos.
Nekem egy igazi autó szinonímája : minimum 3000 ccm, 1,5 Tonna, 150 Le. Többször volt ilyen paraméterű autóm, eddig bejöttek, remélem ezt sem bánom meg.

- Első kerékagy bontottan 20000 ft - Ékszily új 8000 ft - Olajok, olajszűrő, légszűrő összesen 10000 ft - Első fékbetét új 12000 ft - Stabipálca 1 db új 4000 ft - Klímatöltés 6000 ft - Hátsó kilincs, patentok, kisebb bizbaszok ajándék a haveroktól - - tervek : - Vonóhorog ( akár majomfogónak is kellhet ) - Kárpitok ( valamelyik tulaj belebarmolt hangszórókat ) - Fabetét a műszerfalra - Esetleg gázosítás

Magam javítom, esetleg haveroktól kérek tanácsot.

Fenntartási költség (4) Évjárat 1997
Szerviztapasztalat (4) Átlagfogyasztás l
Előző autója? 210 busz Következő autója?
Verdikt (6.7/10)

Chrysler Voyager 1995 (2000 - 2001)