A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Chrysler » Voyager (1995-2001)

Voyager 2.8 CRD 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

A végtelen tér

Szöveges ítélet

Vegyes érzelmekkel írok róla - pontosabban róluk, mert kettőt is nyúztam évekig. Egyrészt végtelenül elavult konstrukció, laprugó, 4 sebességes automata, alapjáraton úgy rázkódik és kerreg, mint egy traktor, rettenetesen elavult olcsó műanyag belső, igénytelen padlókárpit, stb. Ugyanakkor tud néhány dolgot, amit semmi más autó, és ettől szinte nem lehet leszokni róla (amikor a kettő között átültem egy "normális" autóba, rettenetesen szenvedtem és rohantam vissza a Voyagerhez.
A legfontosabb a padlóba hajtogatható ülések (Stow&GO kivitel, csak Grand Voyager esetében)! Ez valami zseniális: 5 mp alatt minden megerőltetés és derékfájás nélkül egy mozdulattal teljesen sima padlót lehet varázsolni. Ez azért is nagyszerű, mert ha pl. csak a bal oldali középső és hátsó ülés eltüntetjük, akkor 4 személy és 4 kerékpár simán elfér, nem kell a tetőre pakolni, még a csomagoknak is marad hely, a bringák nem áznak, nem kell félni, ha pl. éjszakára nem tudjuk magunkkal vinni őket a szállodába, stb. De nemcsak bringásoknak jó: pl. Balcsin az óriási gumicsónakot nem kell naponta felfújni/leengedni, egyszerűen betesszük az egyik oldalra, és a másik oldalon még mindig simán lehet 4 embernek utazni.Ezek csak az én szempontjaim, de szerintem mindenki talál magának hasonló példát. (hátrány: az összes ismerőst neked kell költöztetned, akkora).
A másik: olyan magasan és kényelmesen ül a vezető, hogy utána kínszenvedés visszaülni másik autóba: a karosszék-szerű ülés teljesen természetes pozíciót tesz lehetővé, lehetetlen elfáradni vezetés közben, és utána nehéz megszokni, hogy ismét kinyújtott lábbal, spiccelve kel nyomnod a gázpedált. Arról nem is beszélve, hogy jó előre látjuk, ha sávot kell váltani, stb.
Bár féltem a megbízhatatlanságától, de nagyon ritkán volt vele gondom. És annyira nevetségesen alacsony használtan az áruk, hogy ha megnézi az ember, ennyi pénzért mi mást kapna, méginkább mellette fog dönteni.
Egyszer egy Espace reklámban olvastam, hogy a nagy tér a legnagyobb luxus. Talán ezért szeretem...

Hibalista

- el.ablakemelő egy idő után lelassul, központi zár hidegben alig bírja bezárni magát (melegben semmi gond), klíma kondenzvíz tartály túlfolyó eldugult = orrán-száján folyt a víz, csomagtér ajtó akad, hűtő belülről elkezdett rozsdásodni, eltömített magát

Ide hordtam szervizbe

akit épp találtam Szentendrén és Pomázon, egyiket sem ajánlom senkinek

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Kényelem (10) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 230000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 30000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 9 l
Előző autója? S8 Következő autója? újabb Grand Voyager
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.0/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Chrysler Voyager 1995 (2000 - 2001)

További ítéletek (39 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)