Szeretnivaló drága tepsi
A verda maga, nekem a mennyországot jelentette. A családban eddig egy Suzuki Balenónk volt nem rossz de én 2 méter és 130 kiló vagyok szóval a majd 5 méteres hossz és a kicsit több mint 1800mm es szélesség nagyon üdítően hatott a közérzetemre vezetés közben. Fontos -én már megbántam_ ha ilyen autót vesztek akkor mindenképpen a nagyobb 2,5 ös motorral vegyétek mert a kétezres is bekapkodja a városban a 14-15 öt de országúton hála a kis motornak és az 1400 kilós saját tömegnek legalább nem túl fickós. Szóval kevés a 134 lóerő nagyon. Lent az autó egyálltalán nem húz, 2500-től 3500-4000 nagyon megy fölötte a motorhang picit fárasztó az autópályán. A sok kis idegesítő hibája ellenére nem sajnálom hogy megvettem.Ezért az árért nem csak autót veszünk hanem egy icipici presztizst is.Mindenki meggondolja hogy kijöjjön -e eléd ha megtesz tuti megköszöni. Tolni egy élmény vele nagy széles lapos tepsi morcos orral tényleg működik.A Suzukival erre esélyem se volt.(ha valaki kijött elém még én kértem elnézést hogy jövök.) szóval szerintem ha a kiválasztásnál picit odafigyeltek akkor remek autót vehettek és nem kell nektek azzá tenni.
- Ez volt életem legelső saját autója.Évek óta nézegettem de egyetemistaként nem volt egy könnyen elérhető álom.Aztán a jóég tudja milyen okból fakadóan összejöt a lóvé és megvettem.Kezdő voltam autóvásárlásból így rengeteg hibával hoztam el.
- Az összes féktárcsát cserélhettem ki, mert mikor a szervízbe betoltam egy 3000 forintos rutin átvizsgálásra a gyerek aki nézte nem győzött szörnyülködni hogy ezzel a kocsival nem nagyon kéne menni tovább ha nem akarok meghalni.Tárcsák darabja elöl 21000 hátul 17000 nem gáz a fék kell. Hamarosan iszonytató hang érkezett a kormány felől remegett az egész autó ha kanyarodni próbáltam.Szervíz, szervószivattyú 54000 használtan tudja Isten miből bontva.Király most már tényleg frankó,de nem. Pesten állok a kámpánál. Zöld rajt ha járna a motor .Újraindít elindul kövi piros szemem már a fordulatszámmérőn és a mutató igencsak ugrál 300tól 1800 ig.Mi a franc szervíz gyertyacsere+ gyújtókábel 27000. Nos a szervóm időközben megint elszállt szervíz nagyon ideges hozzáállás.50000ért akár működhetne is az a rohadt. Kormány javítás 40000.gondoltam itt már tényleg vége. Da a szervóm még mindíg szar szervíz asztal felborít és megbeszéltük hogy talán többet nem szeretnék fizetni a szervó javításért kaptam egy újat 150000 a szerelő állta.azóta minden jó és nagyon szeretem.
Anyám ismerősének tudomisénkije. Bárdi autós.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | baleno | Következő autója? | Bmw 740v750 esetleg 540 de tuti bömbi érezni akarom |
Verdikt | (6.1/10) |