Autók » Chrysler » Stratus (1995-2001)

Stratus 2.0 LE

Amerikai bóvli

Szerethető autó lett volna, ha nem okoz annyi problémát.
Az igazsághoz tartozik, hogy 300000 km-rel vettem, így a hibái nagy része tulajdon képpen megbocsájtható lenne. Csak , hát úgy romlott el általában, hogy hetekig keresték a baj okát. Az Emil Feriben fogalmuk sincs hozzá. Persze az alkatrészt horror áron adják. Amúgy kényelmes, lomha de szép autó volt, amikor ment. Sajnos ez az autó pont olyan szar, mint az ország ahol gyártották.

- Kuplung bowden 43000, Kuplung szett 141000,gyújtás kapcsoló, már nem is tudom mennyi, megfejthetetlen elektromos bajok tömkelege....nem is írom tovább

Emil Feri, nem ért hozzá, csak kicserélne mindent..

Fenntartási költség (1) Évjárat 1998
Előző autója? accord Következő autója? Honda