Aki elviseli ha lusta vagyok
2009 novemberében került hozzám, hogy hogy..háát
Autót kerestem 1 millioig, / no hitel/ , szempont volt hogy sedan legyen, /elég volt az egyterüekböl/ kényelmes legyen, relatív fentartható legyen, de megbizható erös nagy motorja legyen.
Hát pár hónap után össze zavarodtam, Audi A6 ból indulva, a sok-sok tanács mit miért ne..Aztán találtam egy 2,4 es Stratus már-már meggyözött mikor "nincs el.ablak" ohh hát hogy lehet ezt kihagyni nem értem.
Aztán böngészve megláttam,elmentem megnézni, 2 órán belül az enyém volt.
Elsö automata váltós autóm, de imádom szeretem, és ha rám jön az 5 perc ott a trip váltó és szabad a vásár.
Igen mindent elvisel, és ami a legfontosabb én vagyok a császár, tronolok -vezetek ha pihenni akarok ott a tempomat, tökéletesen kezelhetö és azonnal reagál.
Sokan mondják hogy a futómű "hajós" , de nekem ez az ideális ezt kerestem.
A fogyasztás hmm, tényleg nem optimális de ugye a 2,5 V6 kedves autós társaim, nem erre találták ki..ettöl függetlenül a trippel még lehet picit sporolni, mert a 4 sebeséges autómata áttétei picit hosszuak.
Az akumulátor bosszant, igaz 7 évesen is tette a dolgát, de borzasztóan rossz helyre telepítették, adott méret és tipus, más nem.
Régi autósként megtanultam az aksi az 5 év, hát csere../de tarcsinak böven jó a régi/ , hát megkérik az árát a tipus specifikus aksinak.
Más rosszat nem is tudok elmondani rá, és valjuk be a börön és sibedán kivül egy fullextrás autó 12 évesen 420.000.- , ajándék, számomra legalábbis az.
Ajánlom mindenkinek aki családos, aki kényelmesenakar utazni, akicsak akar egy AUTÓT.
- -Kormány összekötö gömfej. javítással eggyütt 20.000.-
Nem hordtam szervízbe, a mühelyünkben elkészül..
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (7) | Km vásárláskor | 191000 |