A helypazarlás iskolapéldája, de szép
Mindenki azt mondta nehogy vegyek amerikait mert ráköltöm a gatyámat. Nem is ezt akartam, csak 166 -os Alfából egyszerűen nem volt normális példány, csak romok, azok is aranyért, meg cigóktól azoktól meg mégse, felb...m magam és vettem egy Chryslert a fele pénzből amit rászántam az Alfára.
Eddig lekopogom nem jött be az a sok rémisztgetés amit elmondtak előtte, mivel benzin/gázos így kijön az üzemanyagköltségem kb egy benzines Astráéra , az alkatrészek hozzá kb ugyanannyi mint az Astrához, a kocsi ára meg még tán olcsóbb ugyanabban az évjáratban , és azért nem egy astra, van némi presztise, a korát mghazudtoló formája, akkora csomagtartó, hogy végig se éred, hátsó ülésen ... , automata váltó, klima, elektromos b.. b..ok egy lavórral, egyedül az első üléseken kevés a hely, de két méter vagyok, úgyhogy nekem minden kocsiban kevés, csak ránézésre azt hittem majd ez jó lesz, hát nem lett, mert akkora a műszerfal, mint egy ping pong asztal, a szélvédőtől a kormányig majdnem egy méter van, hihetetlen...
Amugy nagyon nagy biztonságérzetet ad, az ajtók pl. olyan vastagok mint egy volvóban
Ahhoz képest, hogy mekkora batár, hihetetlen alacsony, egy corsánál pl. 20 centivel, de valószínű, hogy ezért nem horror a fogyasztása.
Mondjuk menni nem megy, gázzal meg főleg nem , de nem is versenyautó( arra ott a lada), állítólag a 2.5-ök jobban mennek, az automata meg 10 évet gondolkodik mire egyet vált, de mondom megszokod, oszt mégse Astrád van
- lengőkarok (magyar utat nem birja)
- vezérműszíj, görgők ( vásárlás után)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | zx 1.8 | Következő autója? | dodge vagy alfa |