Társ egy életre!
Imádom! Már több, mint 5 éve megvan és nem tervezem eladni. Nem jellemző a meghibásodásra. Jót kell kifogni és nem agyonkókányoltat venni. Ha van benne hűtővíz és olaj akkor megállíthatatlan. Sportos a megjelenése (A KERET NÉLKÜLI ABLAK AZ NAGYON ILLIK HOZZÁ), sportosan néz ki belül, mégis kényelmesen elfér benne 5 személy. Ritka és feltűnő darab.
1.8-as létére elég sok nagyobb német autót elfogyaszt pályán és városban egyaránt. Jó kis nyomatékos autó, mert 100-as tempónál még van ereje előzni egy nyugodt autóst. De ha kell, akkor vissza 3 és 240-ig meg sem áll.
Étvágya drasztikusan tud változni. Ha óvatosan megyek vele 7-8 liter, ha sportosan 12-13 és ha elmebeteg módjára (200 felett) akár 24 litert is beszippanthat.
Volt már német, orosz, japán autóm. De egyik sem ért fel ezzel a Neonnal, még az összes együttvéve sem. Fűtését még a mai vadi új autók is megirigyelhetnék.
Nem tervezem, hogy az elkövetkezendő 60 évben lecserélem.
- Még mikor csak hajtottam és nem foglalkoztam vele, szétrobbant a váltó olajhiány és anyagelfáradás miatt (de becsületére váljék hazáig a 10 km-es útból 9.3-at még sikerült megtennem vele). - Immobiliser távirányító romlott el.
Bihari Autóklinika (Értenek hozzá)
Én magam.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |