Autók » Chrysler » Neon (1994-1999)

Neon 2.0 LE

A szépség

Kivalo ar/ertek aranyu auto. Szinte fullextra mindegyik kivitel. Enyem manualis valtoval, a maga 133 loerejevel elegendo a legtobb kozlekedesi szituacio megoldasahoz. Fogyasztas atlag: 7.x l, ami szerintem tokeletes egy 2 literes benzinestol. Mindig azonnal indul, soha nem hagyott ott sehol. Raadasul eleg ritka, amit szinten szeretek benne, hogy nem latok minden sarkon. A keret nelkuli ablakokat mar meg sem emlitem, gyonyoruek. A futomu mar picit megviselt (10 eves auto), de a kor es kategoria tarsai legtobbjenel messzemenoleg igenyesebb (hatul is teljesen fuggetlen, tobblengokaros), az uttartas kimagaslo. Az enyem EUs piacra keszitett export kivitel, feszesebb futomuvel mint kinti tarsai, erdemes ilyet keresni. Igazandibol az auto vezetesre termett, kivalo a motor/valto/futomu parositas, elvezet vezetni. A komfort mar nem annyira, eleg zajos. A muszerfal kokemeny muanyag, de legalabb ugy nez ki mint ujkoraban. Az auton minden tokeletesen mukodik, ugyhogy nem csalodtam, hogy neont vettem. Szervizeles egyszeru sarki szakiknal is megoldhato, alkatresz mindehol kaphato, utangyartott is! Bontott viszont nincs. Hatul igen nagy labter van, viszont elol nagyon magas emberek nem biztos hogy megtalaljak az ulespoziciot. A csomagtarto nem valami nagy.
Amire vigyazni kell, hogy nagyon sok lelakott neon van, mert olcson kaphato, de szervizelni mar sokan sem szeretik szegenyt, ezert figyelmesen. De ha kifogsz egy megfeleloen karbantartott peldanyt, sok-sok oromet fog okozni, ahogy nekem is!

- Semmi nem romlott el, viszont par dolog rossz volt, mikor megvettem. ABS (vezetek szakadas volt), tempomat (egyszeru javitas), ezek 15.000 Ftba kerultek.
- ´Kotelezo´ cserek vasarlaskor:
- Fektarcsak: 12.000 Ft , Betet: 8000, vezermuszij: 15e, feszito: 28e, vizpumpa: 16e.

Egy ´szaki´-hoz hordom, olcso, becsuletes.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1995
Előző autója? Clio Következő autója? majd ha ez kirohad alolam, kitalalom
Verdikt (6.8/10)

Chrysler Neon 1994