A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Chrysler » Le Baron (1989-1996)

Le Baron 3.0 V6 GTC Cabriolet 

Az ítélet értékelése
4,7(6 db)

V6 Cabrio = tető nincs, gurgula van!

Szöveges ítélet

Frissítem a posztot:
Egyre több és egyre jobb tapasztalatok: Relatíve merev kaszni - nincs ugye bevásárlókosár-fül, mégsem "szellemképes" :-) a középső tükör.

Tényleg full extra: tempomat, el. ülés, follow-me-home pislogós fényszórók, bőr mindenhol [éget is, mint a rosseb, ha napsütésben klottgatyában ráülsz...], stb. (1992-t írunk!) Nos, SIBEDA, az nincs.

Bár tavaly úgy tűnt, nyalogatja a motorolajat, de ezt hamar megoldottuk főtengelyszimering-cserével. Benzinfogyasztás elmegy (egyébként kit érdekel?? élményautó, kéremszépen): KRÚZING üzemmódban (80-110 km/h) 8 liter sztenderd. Autópálya meg város tök élménytelen, ezért hanyagolandó, olyankor 10-14 liter is elfogy. Hálából gyönyőrűen morog a motor is, kipufogó is. Bár anti-amcsi felépítésű (elsőkerékhajtás, keresztbe blokk a Mitsubishitől, alulkormányzott), de a 145 LE ha hátul lenne, sem avatna driftbajnokká...

120 km/h körül sem zavaró a szél leengedett tetővel, és fantasztikus érzés a teljes fény-erdőmezőillat-stb. áradata. Ebből már ilyenkor persze a hátul ülő utasok nem sokat élveznek, hiszen a hosszabb hajúak a szélcibálta hajzatuktól úgysem látnak semmit, és a puhára hangolt futómű imbolygása és a kizárólagos derékövek kevés bizalmat ébresztő marasztalóereje miatt úgyis azzal szöszölnek majd, hogy az ülésben maradjanak és várják a lassabb tempót...

Csomagtartó jó nagy, ehhez jó nagy mértékben hozzájárul a pótkerék hiánya. Váltó vajpuha, régimódi lévén álló helyzetben (D-ben) kúszik, hozzásegítve ezzel a falábú alkalmi sofőröket is az emelkedőn indulás sikeréhez. Egyébként elektronikus vezérlésű 4gangos a váltó, amcsi módra csak 80km/h körül reteszel, alatta folyton szlippel (nesze neked, városi fogyasztás...)
A váltóolaj csere kalandos volt, merthogy egyetlen nagy gyártónak sem volt ehhez olaja. Télleg. Csak utántöltésre. Fórumról kiderült, hogy mivel Mitsu váltó (Chrysler-Mitsu házasság miatt), ezért speciális, KOREAI finomítású és adalékolású olaj kell bele. Írták, menjek Pappashoz (akkoriban a Chrysler-Merci házasság miatt), ott van. Ja, csak a neten is volt, Pennzoil és 2500-ért 7000 helyett (literje). Kapott természetesen még egy szűrőt+tömítést is. N.B.: azóta a Fiattal feküdt össze a Chrysler. :-) O, tempora, o mores...

Mindennapi közlekedésre alkalmatlan belvárosi viszonyok között: hosszú, mint egy vonatfütty, és egy csulkósbuszéval vetekszik a fordulási körátmérője. És mivel klíma nincs benne, nyáron 40 fokban csukott tetővel megsülök, nyitott tetővel meg megsülök!!

Összességében az autó ár/fíling aránya zseniális (ár: mobile.de), alkatrészei vicces árúak (ár: ebay.de). Egy közepes laptop áráért kár lett volna egy ilyet kihagynom!

Hibalista

- BH kisablak motorja, elektromos tetőmotor szénkefék. - BH kisablak megint. -

Ide hordtam szervizbe

T&T Autó Coop Bp 1163

Értékelése: 9

Másik szerelő értékelése

AutoBinck Budapest XVIII. Méta utca

Értékelése: 8

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 1992
Kényelem (9) Használati időtartam 5 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 225000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 12000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 11 l
Előző autója? 145 Következő autója? Pontiac Firebird V8
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.9/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Chrysler Le Baron 1989

További ítéletek (3 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)