Batmobil
1 hónapja vettem Németo.-ban szalonból, így az autó megbízhatóságáról, szervízről még nincs tapasztalatom. Első tapasztalat: nagyon feltünő autó, érdekes de még kint is megnézték az utcán, Magyarországon pedig néha egyenesen kellemetlen :) vele közlekedni: Megálltam a Tesco-nál körbeállták az emberek...
...mostmár kezdem megszokni :)
183 cm magas vagyok, nekem az autó kényelmes (bár sokat kellett játszani az üléssel , mire be tudtam lőni 1 kényelmes poziciót), de nálam magasabb embernek biztos hogy szűk lesz.
Még 1 negatívum: A kocsi alacsony, nem könnyű kiszállni belőle, különösen a garázsban, ahol jól jönnek a hudini-s gének. Pozitívumok: eszméletlenül jól nézz ki, mocskos jól megy: 0-100: 6,5 mp végseb.: 250 km/h -nál leszabályoz az elektronika, tele van fontos extrákkal: 5 seb.automata váltó, ülésfűtés, motoros bőrülések, 2 zónás klíma, stb. Eszméletlen jó futóműve, és fékei vannak. Ja és a gyári hifi az nagyon állat!!
Sokat fogyaszt de kit érdekel! Városban nekem kb. 17,5 litert evett, igaz sűrűn tapostam a gázpedált. Autópályán 160 km/h-ás átlagnál kb. 11 l evett ami szerintem nem rossz.
Egyenlőre ennyi, majd még írok, ha lesz tapasztalat.
- egyenlőre semmi.
még sehova
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Avensis 1.8 Sol Technic | Következő autója? | ezen még nem gondolkodtam |
Verdikt | (7.6/10) |