Autók » Chrysler » 300m (1998-2004)

300m V6 3.5

Gyönyör? amcsi cirkáló

Nagyon-nagyon kényelmes, hátul kicsi a lábtér, kicsit tank feeling belülr?l, de eléggé széles, kényelmesen nagy a fejtér, az ülés sokkal szélesebb, mint más autókban és nincs oldaltartása (de minek kéne, hogy legyen, inkább süpped?s). A motorja elég er?s még 4 emberrel is (255 LE). Az autómata váltó adaptív, kézzel is kapcsolható, de minek, autómatában is kiválóan teszi a dolgát.
Nagyon szerethet? autó a kényelme miatt. No meg a design is nagyon ott van.
Aki nem fél a drága karosszériaelemekt?l és a 14,5-ös fogyasztástól nem fogja megbánni.

- A központi zár adó-vev?je, garanciálisan cserélték. 56 ezer km alatt más semmi, csak olajcsere, fékcsere.

Emil Frey

Fenntartási költség (3) Évjárat 2001