Kényelmes Fekete párduc
Amerikában vettem kevés mérfölddel, 1 évesen és ott is használom a mai napig és imádom! Erős, dinamikus és a navigáción kívül minden benne van, amit csak el tudok képzelni. A fogyasztása meglepett, 10,8-al mentem Las Vegasba autópályán, de a városban megeszi a 16-18 litert is, de 5,7L, ki róná ezt fel neki. A kereskedés ahol vettem, szervizeli, de nem kell, mossa, azt kell és cseréli az olajat. Tágas, mindennek megvan a helye, az 5 sebességes automata váltó mindíg tökéletesen működik és ha szeretnék egy kis élvezetet, kézzel is kapcsolhatom. Hátrányként esetleg meg lehet említeni, hogy a kilátás belőle megszokást igényel és a V8-as hangját nem nagyon hallani. A gyári HIFI nagyon jól szól és minden ott van benne, ahol anatomiailag annak lennie kell. A belső tere kicsit puritán, de engem ez nem zavar, sőt számomra előny a funkcionális egyszerűség. A felhasznált anyagok minősége jó. Amit nem értek, mi kerül ebben otthon 18M-ba???? Az USA-ban 41E dollárért megvásárolható, ami kb egy Mazda 6 ára. Annál ez messze jobb, igaz többet is fogyaszt. Az ülések fűthetőek és nagyon kényelmesek hosszú távon is, csak talán egy kicsivel több oldaltartás jól jönne ekkora teljesítmény mellett. Fűthetőek és mindenhogyan állíthatók motorosan és memóriával, ami megkönnyíti 2 személy vezetését, hiszen nem kell mindíg nyomogatni a gombokat. Az ablakok UV szűrővel ellátottak, ami a kaliforniai napon nagyon jól jön. A tükrök fényre sötétednek, de nem is sorolom fel az összes dolgot, amit szeretek benne, mert a gyár reklámjának tekintenék. Nekem tökéletesen megfelel és megbízhatóságához sem férhet kétség. Több mint 15E mérföld alatt az olajon és a benzinen kívül más nem kellett bele.
- Semmi, csak olajcsere
Cardinale
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Civic 1,6 V-TEC VTI | Következő autója? | Még nem tudom, de ez tetszik |
Verdikt | (7.9/10) |