Eletem legjobb autoja,Imadom
Mindig is imadtam az amerikai kocsikat.amikor megjelent a 300C ugyneztem ra mint egy jovobeli alomra.Szerencsere ez az alom 2010-ben valosagga valt.Hosszas valogatas utan valasztottam ezt a darabot.Egy szurke kombira palyaztam,de sajna az nemjott ossze :(Fekete szin+kremszinu bor es a legmagasabb kivitel!.Mikor hazaertem vele ki sem akartam szalni belole.Imadtam minden percet amit vezethettem.szamomra ez a tokeletes auto.Szep a Merci meg a Bomos is,de ez valahogy tokeletes szamomra.ahanyszor reggelente kinyitottam a garazsajtot nemakartam elhinni hogy ez az enyem.Voltak aprobb hibai,de ezek nem a tipusbol eredtek hanem inkabb az elozo tulaj nemtorodomsegebol.Latszot hogy o csak siman hajtotta,neki tenyleg csak egy auto volt a sok kozul.Mikor eladtam kozel 180 000 km volt benne,de olyan finoman ment es valtott mint ujjkoraban.Csak sajnos az a franya vallsag ne lett volna.amilyen hirtelen jott ugy 1 ev utan el is vitte sajnos.Most egy 10 eves kocsit hajtok de ha tulleszunk a nehezen,ujra bevallalom!Bar akkor talan mar mint masodik kocsinak es benzines kivitelben.Talan egy Hemit?egyszoval en imadtam,es ajanlom mindenkinek aki szereti a vagany ferfias kocsikat.De szivvel kell venni,nem esszel.Azok maradnak a nemet markaknal!
- Katalizator,elrepedt a porcelanbetet benne es alacsony fordulaton csorgott mint egy ven szeker :)A gyariert ujonnan 2500 eur-ot kertek,igy nemetorszagbol egy eggyeves torott kocsibol 500 euroert szinte vadi ujjat hoztam.Elsoszelvedo repedes,szerencsere casko fizette,950 euro a Pinkington szervizben.Also csapok cserelye munka+anyag+geometria 170 euro :)
Helyi maszek,de jolfelszerelt es jol dolgoznak!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Golf IV | Következő autója? | Passat kombi |