Picurka
kb. 1 hetet volt nálam a Tahoe, aztán visszaültem a "kistesóba" - a Trailblazer-be.
A műszerezettsége, a rádió és a fűtéspanel kb. ugyanaz, igy mindjárt otthon éreztem magamat benne. A legnyagyobb különbség az, hogy az automata választókarja a kormányon van.
A kilátással nincs gond, simán átlátsz a többiek felett. Az elsőülések között egy kisszék méretű könyöklő van, a kesztyűtartóban keresést menet közben nyugodtan felejtsd el. Hátra úgy kényelmes beszállni, ha megkapaszkodsz a B-oszlopon lévő kapaszkodón :) Azon kevés autók egyike, ahol a hátsóülésen három felnőtt kényelmesen elfér, akár hosszabb úton is.
A bringa hétüléses volt, egy normál bevásárláshoz bőven elég a maradék csomagtér, de ha kutyaházat akarsz venni, akkor hagyd otthon a két leghátsó ülést.
A V8 szép hangon teszi a dolgát, gyorsulási versenyt ezzel az autóval nem fogsz nyerni, de kényelmesen célbaérsz.
Leparkolni nem a legegyszerűbb, óhatatlanul is másfél helyet fogsz elfoglalni, és tetőbox-szal a mélygarázs is kerülendő :) A benzinkúton viszont örülni fognak neked :)
- szerviztapasztalat nem volt
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |