A Városi Betyár
Üdv minden Sparkot használó és nem használó driverek számára! Szerintem kétféle ember létezik, aki kisautót vezet és, aki nem. A váltóval kapcsolatban kapcsólódnék az azt szidalmazó csoporthoz, mert a rükverc tényleg nem az erőssége, mintahogy a Lanos -nak sem volt az, én a lendületes kanyarodást és a jobb tapadást egy " -lal nagyobb felnivel (14") és a hozzávaló Yokohama gumikkal korrigáltam.
Jó tapasztalataim voltak, a felni és a gumi cserék után, bár már nem "ugrik" úgy, mintahogy a gyári felinikkel, de sokkal stabilabb. Az utastérben lassú menetnél az úlések zöreje töri meg a csendet, már ha csend van az autóban.
"Törd át a csendet", és én át is törtem egy Kenwood hifivel 4x80w + 150w -os sub -bal, bár a gyári kis aksinak (35 Ah),
meg a generátornak gondolom nem nagyon tetszik.
De szerintem a legjobb kidobálni 1-2 gyári kacatot és lecserélni jobbra, mint ahogy ezeket sem árt, ha valami jobb zene cuccot akar az ember az autóba.
Városi és kisseb távokra teljesen tökéletes, hosszabb utakra
azonban csökken a kényelem. Átlagfogyasztása kitűnő 6l (a nagyobb gumikkal), jól "meggurítva" 150 km/h a végsebessége.
A körforgalmak és a kereszteződések városi betyára.
Négy nagydarab vadállat és én össztömeg 520kg, nem túl kényelmesen, de jól bírta a kiképzést.
Az apró hibáktól eltekintve ez egy szuper kisautó,
strapabíró, és ebben az árkategóriában szerintem nem is várhatunk többet ettől a General motors -os kis szösszenettől.
(Már a név is meg változott, már nem egy General motors -os szív dobog egy Daewooban, hanem egy GM egy Chevy -ben, így a GM -immár hazatért)
További biztonságos autózást mindenkinek!
Padlógáz ablaktörlő! :)
- semmi nem romlott el rajt...
- de egy fél éves autón kudarc is lenne szerintem...
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Lanos 1,5 | Következő autója? | Renault Clio 2,0 ; 16V |