Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1.6 sw elite

újabb jó 15 km

lassan közeleg az újabb olajcsere ....

és közben engem is utolért a fényszóró izzok fogyása ( vagy csak többet kellett sötétben használnom az autót )
...heti szinten fogytak az izzók , kb kipróbáltam az összes márkát , na meg beszereztem egy 10 és csőkulcsot , és már 2 perc alatt cserélek izzót :) .
A megoldás az osr m izzó lett , egyből ezzel kellett volna kezdenem ez bírja szépen.
Az oldalsó rányitás védő gumicsík nem sokat ér ... vagy csak itt van nagyon sok gyökér ahol lakom, mert az oldalán már
rengeteg kis"sérülés" látható ami egyértelmű ajtórányitás , az előző gazdája jó helyen tartotta mert amikor megvettem akkor csak 1 kis rányitás nyom volt látható összesen.

újabb észrevétel a használattal
- az ablakmosó tartály olyan helyen van ahol nem nagyon látható , hogy mennyire van feltöltve

minden maradt a régi
- az autórádiót cserélném egy usb-s mp3as ra , de nem teszem továbbra sem mert a gyári szépen szól , és a kormányról irányítható.
- az ablakokat ,még mindig nem húzza fel magától ha zárom az autót... ez így is marad , mert nem fogja nekem senki megbontani az ajtókárpitot , hogy utána zörögjön nekem.
- a csomagtér világítás is maradt , úgy ahogy van .... nem lett kikapcsolható , mert volt , hogy egész napot világított mert nyitva volt a csomagtérajtó , és minden gond nélkül elindult.

(ár/érték arányban tettem az értékelést ... mielőtt valaki megjegyezné , hogy van jobb , meg kényelmesebb .....)

.... na meg nem találom a 2015 ös értékelésem.....

- a kopó alkatrészeken kívül semmi

a közeli autószerelő akihez mindig is jártunk

Fenntartási költség (3) Évjárat 2005
Előző autója? Következő autója? epica
Verdikt (8.4/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)