Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1.4 16v SE (star)

Szép, de nem megbízható

Az autóval az árát nézve elégedett vagyok, leszámítva a típus hibáit. A belső a kalos-hoz képest luxus érzetet nyújtott, kényelmes csendes. A fogyasztása kicsit magas, szerintem jól húz, ahoz képest, hogy 1.4-es. Tetszik a formája, divatos, belseje tágas.

- Gyújtás kimaradás, többször is 16 szelep cseréje. Az Oka keveset járok az autóval, pedig napi átlag 60km-t megyek vele (munkába). A szelepek cseréjének oka, hogy kormolódnak. Az autó eddig kétszer volt emiatt szervízbe, nagy csalódást okoz, előtte kalosom volt, már bánom, hogy lecseréltem, annak semmi baja nem volt. A garanciám hamarosan lejár, attól félek, hogy a hiba továbbra is jelentkezni fog és mélyen a zsebembe kell nyúljak. Arról nem is beszélve, hogy ha egyszer el szeretném adni, a szervízkönyvben a garanciális javítások részben gyűlnek a javítások, vagyis nagy értékvesztéssel tudom eladni, ha egyálltalán sikerül...

Nem adom meg, mert nem vagyok elégedett velük!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Kalos sedán Következő autója? A következő autóm nem biztos, hogy Chevrolet lesz.
Verdikt (6.2/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)