Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 2.0 TDI

Nyomatékos csataló

3 évesen vettem, taxi volt. Megy, mint a bolond (200 km/h a vége), hosszú távon is kényelmes (előtte Megane-om volt, ahhoz képest is ok), a stabilitás kritikák nem igazak, semmi gond a kanyarvétellel. Lágy a rugózása, hányós gyereket nem szabad hátra ültetni :D Kombi, így a csomagtere is OK.
A motorháztető libegett 100 km/h felett, a rugójával kellett játszani (egy db csavarhúzó, plusz 2 óra türelem), míg rendesen a helyére nem került. Nanoenergizer adalék óta a fogyasztása 6-6,2 liter között van - hosszú távon, max. 110-es tempóval 5,5 liter. Előtte 7-7,5 liter.
Télen nehézkesen indult, valseg új aksi kell majd.
A gyári gumiméret rémálom (195/55 R15), nagyon drága. 185/65 R15 jó rá, lényegesen olcsóbb, és az órája ezzel pontos - a gyári mérettel 5%-ot csal felfele.
Az első izzócsere 10 perc egy 10-es kulccsal, a hátsó 5 perc egy csillag-csavarhúzóval.

- Légkondícionáló csőrendszer lyukadása. Feltöltés 10000,-Ft,tömítő adalék 10000,-Ft.

Horváth Attila, Diósjenő, jó.

Csók Csaba, Diósjenő (légkondi feltöltés) jó.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2008
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 112000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 19000
Előző autója? Megane 1.4 16V Következő autója? Cruze
Verdikt (9.2/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)