Nekem és a 3 gyereknek bevált
Még csak 3 hónapja van meg, de már 8500 km-t robogott. Nekünk nagyon bejött. A 3 gyerek kényelmesen elfér hátul és elég nagy a csomagtartó is. Sikerült már 7 liter alatti fogyasztást produkálnom vele és a légkondis városi használatban sem ment 8,5 fölé.
Egy csak a bánatom: a sport csomag miatt alacsonyabb az autó, ezért járdára nehéz vele parkolni.
És ki tudtam fizetni. KP. Ezt a felszereltséget más mrkában ennyiért.... Esélytelen.
2008. november
Kettő év, 22000 km. Semmi nem romlott el. Megjártam vele Lengyelországot, Németországot. Nem zabálja le a fejemet, nem költöm a pénzem szervíztre.
Amit kapott: téli gumiszett, sárfogó toldat (köfelverődés ellen); tolató radar (arcoskodásból :-); pont nekem ne legyen?) és egy sport légszűrő (mert másnak is van). A típushibák nem jöttek elő - kopp, kopp, kopp.
Feleségem imádja, ha hagynám, még a postaládáig is ezzel menne. És én is beleszerettem. Féltem, ápolgatom.
Végül is megkaptam, amit szerettem volna egy autótól. Én Passatot szerettem volna - bevallom-, de egyáltalán nem bánom. Marad. Sokáig.
- Eddig még semmi
Chevy Gombos