Nekem bejött
Már tőbb mint egy éve,hogy vettűk az autót.Eleinte furcsa volt megszokni,hogy csak 1-es fokozatban dinamikus,de ez mára már mult!Szerintem nincs vele semmi gond,megy ez,csak jól kell bejáratni!Amikor elkerűltem a 10ezer km-t vele,utána ugrásszerűen
javult az autó fogyasztása,valamint a gyorsulása is!Igaz nem akarom elkiabálni,de 10ezer alatt sem fogyasztott 8l-nél tőbbet soha!Most átlag 6,5-7literrel vidáman járok vele!Minden nap megyek az autóval,igy folyamatosan tudom ellenőrizni a fogyasztását!Szerintem nagyon sokk fűgg attól,ki hogyan járatja be az autót!
Voltunk vele lent a horvát tengeren,de a 140-160-as tempó valamint a légkondi használata sem vitte 7,5-8 főlé a fogyasztást!Egy biztos nem városi autó!Az a halála,ha a városban megyek vele folyamatosan!Ott biztos bekapja a 9-10 lityit!De ezt nem is arra találták ki!
Személy szerint én eddig nagyon meg vagyok elégedve vele!Soha
rosszabb autóm ne legyen!Nem szoktam versenyezni vele,de 100-110 kőzőtt nagyon jó az autó!
Ami nagyon fontos,hogy négy személlyel is kényelmesen autózható!A felszereltségről nem is beszélve!
A szerviztapasztalatom is pozitiv.Eddig bármikor vittem a szervizbe/kőtelező ill.átvizsgálás/mindig segitőkészek voltak az ott dolgozók!A kőltségek sem magasabbak,mint másik márkakereskedőnél!
- Eddig csak egy biztositék ment el,azt meg kicserélték!!
Kiss-Gerencsér Nagykanizsa
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Fabia | Következő autója? | Ha veszek,akkor egy diesel Lacetti |
Verdikt | (8.4/10) |