Ne hagyd otthon a tankolókártyát
Céges a kocsi, a rendőrségnél használom és nem kifejezetten családi sétakocsikázás üzemmódban. Mivel a családban volt már Daewoo, így nem lepett meg, hogy a külső tükrökből jól kilátni és az sem, hogy nagyon csendes az utastere. Nagyon jól felszerelt kényelmes szerkezet, amit sajnos a Daewoo-hoz képest igencsak pörgetni kell ahhoz, hogy menjen. Ez vele a legnagyobb baj, egyébként az útfekvése is jó, de nagy sebességnél az oldalszél azért bepróbálkozik /fogni kell a kormányt /. Az igazi gyengéje a fogyasztása. Megtörtént, hogy tele tankkal kb. 120 km-t mentem és a mutató fél alatt volt 1 mm-rel. Nyomatékból nem lehet vele autózni, a belső komforthoz nem ad olyan biztonságérzetet a tartalék erő, amelyet elvárnék egy ilyen jól felszerelt, tágas autótól. A váltóját szokni kell és arra figyelni, hogy a kezünket ne hagyjuk rajta váltás után, mert előbb-utóbb / de inkább előbb / baj lesz vele. ( Hallgassuk meg, ilyenkor milyen hangja van!)
Nem tudom, hogy kinek a hibája, de a céghez érkezett Lacettik keréknyomása 1 egész bar-ral volt több az előírtnál.
Ja, és nagy sebességről intenzíven fékezve indokolatlanul belepofázik az ABS a lassulásba és közben kivillan a fékolajszintet jelző piros lámpa és csúnya hangot ad.(fékolajszint megfelelő volt)
- Csak amit a kollégák okoztak rajta, szerviz+casco
Pécs Megyeri út
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2005 |