Még egy réteg bör rajtam, mert passzol!
Üzemanyag kissé sok, mivel vasból van ez is Relativ... A fogyasztás kezd beállni: országút kb7,5 -vegyes 7,7-8,2 -város 8,7-9,3. 0-5000km sokat eszik, 5000-10000km csökken a fogyi, 13000 felett majdnem gyári értékek..igaz ilyenkor már nem finomkodik senki! 10ekm után az autópályán jól kipörgetve lehet jó karaktert ad a motornak! Időnként meg KELL zavarni a ménest!Az 5ajtósnak csomagtartója lehetne+80liter. Belsö helykínálat szuper, elöl hátul felnöttméretű XXL. Belsö utastér csendes, a forgalom zaja nem zavaróan szürödik be.
Puritán, jól átlátható belsö. Jól állítható, hosszú úton is kényelmes ülések. A családom rendszeresen elalszik hosszú útakon és pihenten ébrednek!! :-) Külcsín, a forma megcsípi a szemet és nem ereszt. Ráadásul az első lökhárító behorpadás után 3nappal kirúgta magát eredeti formára, igaz nem tört meg az anyaga sérüléskor. (Most várom, hogy fényezés is önjavuljon..)Motor karakter NEKEM tökéletes. Alacsony fordulaton dizeles cirkáló, magasabb fordulaton szedi a lábát-még a hegyi útakon sem keveslem a teljesítményt. Az első gari szervíz 13eFt-ba belefért, ami alacsonynak mondható. Második gari zöldkártyával együtt 32eFt. Harmadik garira 100km-re vittem így üzemanyaggal együtt 32eFt.
Utolsó gari óta (2008febr-) hiba nélkül, csak tankolok és vezetek. 5év és 55ekm után a gyári Hankook gumik tropára mentek. Újként ugyanezt raktam fel.
6évesen a '60000's nagyszervíz már maszeknál 50%os áron a márkakereskedőhöz képest 70eFt.
Ami nem tetszik:
Az A oszlop néha kitakar fontos mozzanatokat a forgalomból.
A kipufogo rendszernél gyors rozsdásodás fél éves korától, meddig birhatja?(6év után már nem kérdés)
A kapott gyári Hankook gumik profilja állandóan gyűjti a kavicsokat.
- Elsö reggel nem indult, csak ´sárga angyallal´. - Bal hátsónál a valami súrlódik. - A kipufogó rozsdásodik kívülről. - Festékkopás a kilincsen 1éves korban. - Kilincseket körülvevő elemről pikkelyekben lejött a festék kb. nagyujjnyi felületen 2éves korban. - 6éves előfordul, h alacsony fordulaton gurulva a motor minden jel nélkül leáll.
1 és 3éves garanciális: Márkakereskedö Kalocsa 10P 3.évben garanciális Márkakereskedö Pécs/Zengő 6P 2éves garanciális: Márkakereskedö Szekszárd 8P 4éves Márkakereskedö Pécs/Penthe 9P 6éves maszek 9P
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Racer1.5Base | Következő autója? | Chevy Orlandot csípném |