Lajos kettő
10 évesen vettem kevés kilóméterrel 1 tulajtól, igaz kereskedésből, ahol beszámították.A motorháztető volt fújva, de nem volt törve az autó. Vannak parkolási harcok nyomai itt-ott, de egyben volt az autó. Városi használatban családdal kényelmes, meglepően nagy dolgokat is vittem vele ha lecsuktam a hátsó üléseket (PL:sörpad garnitúra)Nem egy rakéta, meg kell gondolni ha előzni akarok, pályán kényelmesen halad a forgalommal. 40ezer kilóméter alatt a kopó alkatrészeken kívül egy szelepfedéltömítést kellett cserélnem, a 3-as gyertyánál szivárgott az olaj, és a futóműben a stab.pálcákat cserélték ki. Az alkatrészek olcsók, a szervizelése egyszerű. Érződik rajta hogy nem prémium márka, de megbízhatóan elvisz A-ból-B-be, és meglepően tágas. Vannak jól felszerelt példányok, ez nem az, de a szükséges dolgok benne vannak (klíma-elektr.ablak-ABS-légzsákok-központi zár). Futóműve kicsitt billegős, de mivel nem megy gyorsan, így nem borul fel. A műanyagok a beltérben könnyen karcolódnak, és mint minden autó ez is ha karban van tartva akkor sokat lehet vele közlekedni megbízhatóan.Az autó még egy darabig megmarad a családban, teszi a dolgát.
- Szelepfedél tömítés 4000+paszta
- Kutyacsont elöl mind 25000 munkadíjjal együtt