Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1,6 SW Elit

Lajcsika a kényelmes zabagép!

Nagyon megtetszett az autó mikor használtat kerestem. Opel astra caravanból ültem át és nagy a különbség. Nekem jól húz jól kanyarodik nagyon kényelmes ( pedig nagydarab ember vagyok). a fogyasztást előre tudtam, hogy magas lessz mert a Népitéleten utánna olvastam Nekem nincs tojás a gázpedál alatt így a városi 11 nem meglepő, de országúton 140 es átlagnál is 9 körüli. Egyedül akkor normális a fogyasztás mikor 80-90 km/ órás sebességgel megyek, mert 7.8 at is mértem már.túl esett már a 60000 -es szervízen remélem nagyhibája nem lessz mostanában!Tompított fényszóró 1-2 havi rendszerességel kiég, mostanában a hátsó fék-helyzetjelzőket, cserélem rendszresen...
Volt egy nagyobb hiba ami miatt alig lehetet vele közlekedni, Map szonda kábele megtört és így annyira rángatott már hogy elindulni is nehéz volt! Szokásos Lacetti rángatás Egr szelep lefedésével orvosolva, már 5000 Km óta tökéletes!
Összeségében szeretem!!!! sok sok évig meglesz az autó mert nem érdemes autót cserélgetni sokat bukik az ember rajta, erre még itt van ez a világválság is :)

- Map szonda vezetéke, megtört, (szerelő megtalálta a hibát)
- Fényszóró és hátul a helyzetjelző izzók rendszresen

Maszekhoz, drágállom a nagy szervízeket!

Fenntartási költség (6) Évjárat 2005
Előző autója? Opel Astra Caravan 1,6 Következő autója? ---------
Verdikt (7.1/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)