Kellemes csalódás.
Féltem tőle de erre futotta annó.Eleinte folyton számoltam a fogyasztását mert ezzel riogattak a legjobban.Hát nem tudom!Nekem 8-9között volt városban.Megyözödésem,hogy a városban (is) meg kéne tanulni vezetni és akkor sok autóstársamnak kedvezöbb fogyasztást produkálna a gépe.Pályán a rekord 6.7normál tempóval.Nem kötelező elhinni de igy van.Ja és tudja a 200-at.Németben zsarukám!Ezt mondjuk csak próbaképp,180 fölött azért nem nagyon érzi jól magát.Közel egy éve begázoztam,ettől is nagyon féltem de ez is bejött!Lehet,hogy szerencsés vagyok de 10-11 liternél ebből se kér többet.Összességében szeretem,és nem bántam meg,hogy közel három éve a társam.Odafigyelek rá megadom mi jár neki,lehet,hogy ezért jó hozzám ő is.Az egyetlen kormánymű cserét leszámítva semmit nem cseréltem rajta csak a kötelezö dolgokat.Még a tárcsák is gyáriak és jók!Kicsit nagyképüen hangzik de tudok vezetni.150e alatt soha nem cseréltem első tárcsákat.Hátsókat pedig....Szóval csak jókat tudok róla mondani.Ennek ellenére váltanék ha a büdzsé engedi.Jó autó,olcsón üzemeltethetö.
- Kormánymű kicsit könnyezett,de gariba cserélték.Egyéb apróságok de forintos áruk miatt emlitésre sem méltók.
chevrolett duna
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |