Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1.6 combi

Kellemes csalódás.

Féltem tőle de erre futotta annó.Eleinte folyton számoltam a fogyasztását mert ezzel riogattak a legjobban.Hát nem tudom!Nekem 8-9között volt városban.Megyözödésem,hogy a városban (is) meg kéne tanulni vezetni és akkor sok autóstársamnak kedvezöbb fogyasztást produkálna a gépe.Pályán a rekord 6.7normál tempóval.Nem kötelező elhinni de igy van.Ja és tudja a 200-at.Németben zsarukám!Ezt mondjuk csak próbaképp,180 fölött azért nem nagyon érzi jól magát.Közel egy éve begázoztam,ettől is nagyon féltem de ez is bejött!Lehet,hogy szerencsés vagyok de 10-11 liternél ebből se kér többet.Összességében szeretem,és nem bántam meg,hogy közel három éve a társam.Odafigyelek rá megadom mi jár neki,lehet,hogy ezért jó hozzám ő is.Az egyetlen kormánymű cserét leszámítva semmit nem cseréltem rajta csak a kötelezö dolgokat.Még a tárcsák is gyáriak és jók!Kicsit nagyképüen hangzik de tudok vezetni.150e alatt soha nem cseréltem első tárcsákat.Hátsókat pedig....Szóval csak jókat tudok róla mondani.Ennek ellenére váltanék ha a büdzsé engedi.Jó autó,olcsón üzemeltethetö.

- Kormánymű kicsit könnyezett,de gariba cserélték.Egyéb apróságok de forintos áruk miatt emlitésre sem méltók.

chevrolett duna

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Megbízhatóság (9) Vezetett km 120000
Előző autója? octavia Következő autója? BMW5
Verdikt (7.7/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)