Jobb ma egy Lacsi, mint holnap egy BMW
Amikor megvettem mindenki mondogatta, hogy milyen nagy, meg milyen szép autó. Én meg bólogattam és vagy két-három hónapig mondogattam magamnak és mindenkinek, hogy hát kicsi is, meg nem is olyan kényelmes, meghát mégiscsak valami koreai. Aztán lassan megszoktam.
Tényleg szép, kényelmes, nagyon jól felszerelt. Nekem eddig semmi komoly problémám nem volt (kopp-kopp-kopp), tökéletesen megbízhatóan teszi a dolgát.
Persze nem egy erőművész, sportkocsi, ezért meg sem próbálok vele versenyezni még egy kispolákkal sem. Sokan persze próbálják húzatni, forgatni, aztán csodálkoznak ha havopnta xarrá megy rajta valami. Megveszik és két hét múlva mindenki azon siránkozik, hogy mennyit fogyaszt, hogy lehet tuningolni, megberhelni plusz lóerőkért.
Na én úgy használom ahogy vettem és talán ennek köszönhető, hogy semmi baja. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki egy szép és megbízható városi tötymörgésre nagyzenével, vagy országúti haladásra (max. 140-el) vágyik.
A hifi szerintem nagyon szépen szól, jómagam szeretem ha érzem a váltót, amint az egyes fokozatokba tolom. A mostani autófelhozatal elég uncsi, de azért ha legközelebb autót veszek, az mégiscsak valami erősebb, nyomatékosabb és 2000 cm3 körüli lesz venni.
- Egyszer magától elfolyt az ablakmosó folyadék - gariban kicserélték az egész tárolót motorostól együtt.
Alfa Autóház Szeged
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Omega 2.0i 1992 | Következő autója? | Valami nyomatékosabb, 2000 cm3 körüli |
Verdikt | (6.6/10) |