Jaj, ezt nem kellett volna!
Számomra hihetetlen,hogy ennyi embernek tetszik és azt mondják.hogy jó autó ??? Én nagyon szerettem az esperot az egy igazi kellemes autó volt a mai napig az,talán visszaülök bele, ha ezt el tudom adni jó áron. A városi fogyasztás borzasztó 14.5-15.2 l/100 ezért 4500 km-nél beszereltettem az autogázt igy anyagilag ott vagyok mint 2.0 automata Esperom 11 literes városi fogyijával. A másik dolog a rugozási komfort,nahát "fakerekü talicska" ,plusz a hátsó futómü iszonyu pattogása .Az ABS viszont jó és az automata klima is. Az aut. válto azt hiszem ZF tipus az espero váltója után valami rémálom, lustán vált és motort nem kimélve kiméletlenül akár egybe is visszakapcsol amikor elég lenne a kett? is. A kárpitok a b?rt kivéve gagyik és hidegben a müszerfal zörög, világos részei nagyon könnyen karcolodnak. A hátsó szélvéd?be integrált antenna nagyon gyengusz még az er?s adók is néha elhallgatnak,miért nem volt jó a motoros antenna. hála istennek én 3600000 ért hoztam el a keresked?t?l ,full extrával és talán nem buktam rajta annyit mint a brutális akkori listaár szerint vettem volna. SZÓVAL ILYEN AUTÓT NEM SZABAD VENNI!!!!!!!!!!!!!!! EZ EGY VISSZAFEJL?DÉS
- es?érzékel?,kormánym? nyikorgás,állandóan kiég? izzok
chevrolet gyulai
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | espero 2.0 cdx aut. | Következő autója? | Daewoo leganza 2.0 cdx aut |
Verdikt | (4.4/10) |