Harapós párduckölyök
Ez az autó az áráért teljesen rendben van. Szerintem megbízható, azt csinálja, amit akarok, nem vagyok a leggyorsabb, de nem is ez a lényeg. Akkor valami mást kell venni egy nullával többért. A többi hasonló autóhoz képest pedig kifejezetten szép, nekem a sportváltozat van, fekete és tényleg gyönyörű, büszke vagyok rá. Más márkáknál lespórolják a hátsó elektromos ablakokat, néhány ködlámpát meg egyebet, itt ezek sem hiányoznak. Kényelmes, szerintem szép a belső tér. A pár hibától eltekintve nagyon szeretem, legalább annyira, mint ő a hasát. Nekem 10 litert megeszik simán, de megérdemli, mert cserébe azt kapom, amit vártam, várok. Egyedül a kormány nyekergése, illetve egy gyorsabb jobb kanyarnál befúj a szél a váltónál, de mivel jön a nyár, ez most előny lesz ;)
Egy dolgot sajnálok, sehol nem találok hozzá Lexus lámpát, pedig az lenne a szuperjó, sokat dobna rajta hátul!
Ha újra vennék autót, újra megvenném, most is, hogy már ismerem.
- A kormány nyekergése üzemi hőmérsékleten, állítólag típushiba és nem tudják javítani (no comment).
- Egy-két hetesen világítani kezdett az ABS kontroll lámpa.
- Nyolc hónaposan a motor üzemzavarát jelző lámpa.. Állítólag kormos lett a városi használattól.. Alig sikerült elintézni a csereautót, még egyszer, nyolc hónapos autónál..
- De már újra jó minden és újra lehet szeretni menni vele ;)
Chevrolet Duna - itt vettem az autót, mindaddig voltak kedvesek, amíg megvettem, és adtam apénzt, aztán jött a pofaváltás, "vissza kettőt, padlógáz, majd kitisztul" a motorhibánál...
Soha többet nem viszem oda és nem is fogok ott újat venni, az biztos..
Chevrolet Wallis (Kerepsei út) - na ŐK szervíz, segítőkészek voltak, gyorsak és megbízhatóak.
Minden Chevrolet tulajdonosnak ajánlom őket!
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Lacetti | Következő autója? | Chevrolet Epica LT |