Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1,6 Premium

Élményvásárlás?????

Pár napja vettük az autót. Első benyomásunk pozitív, kényelmes, menetteljesítménye elfogadható, de nem egy sportautó.
Egyenlőre negatív dolgot nem tudunk írni, ha van is örömünk elfedi.
Nekünk inkább a vásárlási procedurával volt gondunk.
Kifogtunk egy olyan szalont, ahol kritikán aluli volt a főnők bánásmódja velünk vásárlókkal szemben, miután kifizettük az autót.
Ha nem adtunk volna foglalót biztosan nem vettük volna meg.Problémánk az volt, hogy egy telefonbeszélgetés során emberhez nem méltó hangnemben éreztette szerinte felsőbbségi mivoltát. Ha tehetitek kerüljétek nagy ívben a mohácsi Chevrolet
szalont!!!!Az autót készpénzért vettük, úgy éreztük ez sem volt számára imponáló dolog.Előző autónk 11 éves Daewoo Nexia volt,amit beszámolt az általunk vásárolt autóba. Első találkozásunkor a világ legjobb autójának mondta,az ominozus telefonbeszélgetéskor, mikor nekünk is volt véleményünk önkívületi állapotban ordította, örüljünk, hogy bevette ezt a "mocskot"!!!!
Az eseten megpróbáljuk magunkat túl tenni reméljük az autó nagyobb élményt fog nyújtani, mint a vásárlása.

- Még semmi.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 2000
Előző autója? Nexia Következő autója?
Verdikt (7.4/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)