Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1.4 SE

Éhes, de azért megy is, pedig csak 1.4-es!!!

Az autót 2005 III. havában vettem újonnan azóta 12ezret mentem vele. Folyamatosan javul az autó menetteljesítménye egyre jobban gyorsul és a végsebesség is n? - legutóbb 185volt óra szerint. A szervíz szerint 15e után áll be a fogyasztás eddig az átlag 9liter kicsit sok, de sokat használam Bp.-en rövid távokon így érthet? ez is. A legjobb fogyi 7.5liter csak országúton igaz ez a bejáratás alatt!Az autó tágas és kényelmes, jó érzés vezetni. Eddig ez a legcsöndesebb autóm a dudát alig hallani az utastérbe annyira jó a zajszigetelése az autónak, futóm? zaj és szélzaj sincs! A motor hangját is 3000felett kezdi hallatni, nagyon kellemes sportos hangja van - ez is tetszik és nem elviselhetetlenül hangos 6000felett sem. A futóm? szintén nagyon jól sikerült, kár hogy ilyen szarok a pesti utak! itt kicsit ráz, pattog a kocsi, de rettent? stabil, nem billeg, ebb?l a szempontból is a legjobb autó ebbe a kategóriába azok közül amit vezettem.
Egyedül a váltóval nem vagyok megbékülve, ezt még mindig szoknom kell noha az astrámba ugyanilyen hosszó úton járt, nem tudok vele elég sportosan gyorsan váltani - igaz nem sport autó! Ennek ellenére precíz a váltó, nem lötyög és pontosan kapcsolható a városi közlekedés során. Messze jobb a francia autók váltójánál! Az autó min?ségére egyenl?re nincs panasz nem zörög 12e km után sem, pedig sokat zötyköl?dik a pesti szar utakon és még nem romlott el rajta semmi.
Negatív észrevételeim: karcosodik a bal els? ajtó ablaküvege - szoros a lehúzó gumi, a vezet? ülés oldaltartása kevés, vagy az autónak túl nagy a kanyar sebessége:)), az 1.4-es autókhoz képest magasabb az átlag fogyasztás. Nyáron vegyesbe 8-8,5 télen 9.5-10.5. Az autó az árát nagyon megérte és küls?leg is nagyon tetszet?s forma! Hátránya a várható magas értékvesztés lesz el?reláthatólag:(((

- eddig még semmi...illetve eccer hátulról megtörtek (de ez nem hiba) és a lököst kellett újrafényezni(nem szakadt be). Második neki futásra sikerült szépre megcsinálni, bár még most is látni benne egy kis mélyedést - lökös cserének jobban örültem volna. A biztosító nem ment bele.

M3 sztráda ingyen(munkadíj nélkül) cserélte a nulladik olajcserémet, csak az olajat kellett megvenni!!!

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Megbízhatóság (10) Vezetett km 12000
Előző autója? astra F 1.4se Következő autója? valszín? Honda Civic, hacsak nem jön ki addig egy szebb Lacetti!
Verdikt (7.1/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)