Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1,6 SW Platinum

Csak az állólámpás Mercisek fanyalognak!

Kiváló - családi autonak ! Ez a negyedik új autom , igy van némi rálátásom más márkák min?ségére is .Jelenleg az els? " számú " kedvencem egy 1.8-as TE felszereltség? MAZDA 6 , amit teljes elégedetséggel használok . Három éve hibamentes ! Remek szerkezet ! Elötte egy 1.6-os Focus kombim volt ,ami nálam teljesen leszerepelt . / számos apró , de bosszantó , és 3 - 4 durva hibát "produkált /Ezt megel?z?en egy DAEWOO ESPERO-m volt . 10 évi használat után 2 hónapja adtam el . Megbízható és kényelmes auto , soha nem hagyott cserben ! Keveset evett és olcsón tudtam fentartani .Ezt cseréltem Lacettire . /Espero a családban maradt ! / Vezettem VW-t, Opelt , Renault-t ,Toyotát , igy ki merem jelenteni , hogy aki nem " FAN " az a Lacettivel meg lesz elégedve ! Emberközpontú ,sok figyemes megoldást felvonultató ,jól vezethet? , kényelmes és nem utolsó sorban pénztárca kímél? autó .Bátran merem ajánlani mindenkinek !Én szeretem , most a 6-os is " pihen "- többnyire !

2005. 09. 10.

Közel 4000 km után /2800 km-nél olajcsere , ami er?sen ajánlott ! /az auto fogyasztása tetemesen csökkent . A kezdeti ,közel 8 literes átlag, most 7 liter környéken stabilizálódott . Ez vegyes használatot takar , 70 % városon kívül , 30 %-ban légkondival és normális 90-120-as temponál /városban ,hát ahogy lehet / . A sportosságot ett?l az autotól senki ne kérje számon , nem erre tervezték . Ez egy CSALÁDI modell . Mindennapok srapabíró igáslova , amit igenis lehet szeretni .

2005. 10. 23.

Közel 6000 km után , lecseréltem a nyári ,eredeti gyári gumikat Kléber Krisalp-ra.Akciósan , még augusztusban vettem a márkakereskeskedésben .Érezhetö a különbség ! Stabilabb , még konfortosabb lett és kevésbé " mászkálós " . A gumicserét mindenkinek ajánlom . Az auto összességében -az árát is figyelembe véve -nagyon pozitív benyomást kelt . Hibát még nem produkált . A tesztekben gyakran emlegetik a váltót , mint negatívumot . A saját automon tökéletesen m?ködik , pontosan , " vajpuhán "kapcsolható ! Nem sportváltó , de a kategória átlagát enyhén felülmulja .Vannak olyan europai márkák , ahol lényegesen rosszabb megoldással " rukkoltak " el? a mérnökök , csak ezeket a " neveseket " az autos újságok tesztel?inek nem illik " lehúzni " .

Balázs József

2006. 03. 26

Túl 11.000 km-en , hibajelenséget még nem produkált .A fogyasztása 7,6 l/ 100 km körül stabilizálódott . /Ha a feleségem használja 7.3 , igaz amióta "megbarackolták" a rendőrök / 60-as táblánál 76 miatt /fóbiája van , igy nem egy Shumi /
A váltóját nekünk talán könnyebb volt megszoknunk , hiszen Esperonk is volt , de én sokak véleményével ellentétben egyáltalán nem ítélem rossznak .Ha nem kapkod az emberfia / NEM SPORTAUTÓ !!! /,szerintem kulturáltan működik .
Kombisan kényelmes és hatalmas terhet képes magával hordani anélkül , hogy lényegesen romlanának a menettulajdonságai .
Mint egy igásló ! "Mindennapokra" kiváló !!! Hasonlattal élve , olyan mint szabadidős pamut sportnadrág . Nem egy öltöny , de valohogy pont ezért az ember jobban is érzi magát benne .
Egyre jobban szeretem ,SŐT gyakran összevetem a szintén a tulajdonomat képező Mazda6-ossal , és bizony van amiben jobb !
No , de azért a 6-os más kategória , és mindent összevetve verhetetlen ! Majd folytatom a beszámolót !

Balázs József

2006. 07. 16.

Ha minden igaz , hamarosan lecserélem egy Epicára !
Nem azért , mert elégedetlen lennék vele ,/ sőt ! / hanem az Epica tetszett meg , de nagyon !
A Lacetti egy év alatt a jobb első izzó kiégésén kívül semmilyen hibát nem "produkált " . A család minden tagja szerette !
A Lacetti értékelését ezennel befejezem , minden Lacettisnek balesetmentes közlekedést kívánok .

- Semmi !

Gemenc Szekszárd

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Előző autója? Mazda 6 Következő autója? Még nem tudom ! -talán Mazda vagy Chevy
Verdikt (8.2/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)