Az igazán belevaló nyomozótárs
Nyomozóként dolgozok.
Mi nagyon szeretjük az őrsön a csacsikat. Hihetetlenül kényelmesek- igaz, fullextrásakat lízingel a jard. Jó tulajdonsága a kényelem, dinamikus a menetteljesítmény-én nem is értem azokat, akik lomházzák. /bár lehet, hogy mi megpiszkált gépekkel megyünk?.../A cd lejátszó egyenesen mesteri! A hangszórók igazi térhatással vannak elrendezve:)!
Volt egy ügyünk, amikor egy bmv-t üldöztünk. Pályán. Egész jól lépést tudott tartani a kisautónk a nagy verdával.Légkondi mellett- mert ugye dög meleg volt kinn. Így majdnem elfogást eszközölhettünk.
Semmi zaj nem szüremlett be az utastérbe még 180-nál sem- igaz ilyenkor már kissé szitál a hátulja- talán farkönnyű... az is alig hallatszik be, ha a tetőn használjuk a megkülönböztető hangjelzést.Így a fejem sem fájdul meg tényálláskor.
Szép a beltér- ami ugye nem mindegy, hiszen ez a második irodám.
Otthonra új autót akarunk venni. A múltkor elvittem a feleségem 1 körre a csacsimmal, eldőlt, hogy mi is ilyet veszünk.Cak nem fehéret, hanem bordót. Az szebb, meg nem néznek rendőrnek.
Rossz tulajdonság, hogy hátrafelé nehéz kalibrálni, hogy meddig tart az autó /Magas a fara/. Elől pedig realizálódik két holttér /jobbra és balra/, amiket az első merevítőoszlopok széles volta eredményeznek.
A lökhárító tényleg nehezen törik. Az egyik kollégámmal fogadtunk, hogy melyik autó az erősebb, mármint lökhárító ügyben-ő Octaviával dolgozik? a fogadás lényege hogy 10 kilóméterrel beledurranva egy fába, nem kell lökhárítócserére jelentkeznem a műhelyben/ meg 1 vodka/. Tényleg nem kellett. A csacsin bepuposodik a lökhárító, majd ha oldalról megrúgom, visszaugrik. Tudnak ezek a ferdeszeműek! Az Octávia lökhárítóját ellenben vitték selejtezni, a kollégám meg írhatta a jelentéseket, hogy hogy történt. Szóval nyertem! Kaptam 1 üveg vodkát. Meg megmaradt az év végi jutalom...
Hiba még, hogy az üzemanyagtank analógikus kijelzési eszköze nem pontosan jelzi az üzemanyagszint állását 60l-es a tank, és ha már csak 30l van benne, már a negyednél jelez. Persze van benne egy lámpa is, ami jelzi, hogy mostmár tényleg tankolj ökör, mert csak 9 litered van!
Jó még az is, hogy az antenna a szélvédőbe van építve, így nem tudják kiszúrni, mint az astráknál a kövér cb antennáinkat, vagy skodáknál, hogy rendőrségi!... Bár igaz, fehér és fekete csacsit általában a rendőrség használ...
Szóval igen jó autó ez, és nem is drága.
- Igazából semmi igazi hiba...Csak a letört tükör... Az egyik tükröt a rendőrségi garázsajtó törte le. Mert nagyon kiállt Ezt kellett pótolni. Meg itt-ott a lökhárító kissé karcolódik.
Rendőrségi szervíz. Netuddhol
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |