Az autó, amely igazán közel áll hozzám!
Az autóm 2006. április 15-én volt 7 hónapos. Ezalatt az idő alatt 930 km-t csaptam bele, ami nam sok, de jópár tulajdonság megismerésére elegendő. Az összkép pozitívnak mondható. A gép külső és belső megjelenését tekintve pazar, kívülről egy sportos dögnek, míg belülről egy guruló nappalinak nevezhető. A helykínálat nagy, a kényelem tökéletes, az egész belső tér - a műszerfalat is ideértve - könnyen áttekinthető, kezelése egyszerű. A menettulajdonságokkal nagyon meg vagyok elégedve, a motor erős és jól pörög, a futómű kicsit kemény (de ez csak jó), jól fekszi az utat és a kanyarokat, könnyen manőverezhető. És hogy legyen valami negatív is: Városi forgalomban valóban kicsit sokat eszik (kb. 10 liter), az igazán jó menettulajdonságok eléréséhez az elején jól meg kell huzatni, de ezt követően hozzászokik a gép a pörgéshez.
- Kihullámosodtak az első ablaktörlőgumik. - Az autót szeptemberben vettem át, így feltételezem, hogy a hiba oka a tárolás ideje alatti nyári hőség.
- A zárlat elkerülése érdekében rögzíteni kellett egy kábelköteget. - Visszahívták a 2005-ben átadott 2006. évi modelleket.
Szakszervíz - Autó Kosbor, 4400 Nyíregyháza, Kosbor utca
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Astra 1.4 GL | Következő autója? | Egy újabb generációs Chevrolet Lacetti |
Verdikt | (8.6/10) |