Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1.4 16V Elite Cool

Az autó, amely igazán közel áll hozzám!

Az autóm 2006. április 15-én volt 7 hónapos. Ezalatt az idő alatt 930 km-t csaptam bele, ami nam sok, de jópár tulajdonság megismerésére elegendő. Az összkép pozitívnak mondható. A gép külső és belső megjelenését tekintve pazar, kívülről egy sportos dögnek, míg belülről egy guruló nappalinak nevezhető. A helykínálat nagy, a kényelem tökéletes, az egész belső tér - a műszerfalat is ideértve - könnyen áttekinthető, kezelése egyszerű. A menettulajdonságokkal nagyon meg vagyok elégedve, a motor erős és jól pörög, a futómű kicsit kemény (de ez csak jó), jól fekszi az utat és a kanyarokat, könnyen manőverezhető. És hogy legyen valami negatív is: Városi forgalomban valóban kicsit sokat eszik (kb. 10 liter), az igazán jó menettulajdonságok eléréséhez az elején jól meg kell huzatni, de ezt követően hozzászokik a gép a pörgéshez.

- Kihullámosodtak az első ablaktörlőgumik. - Az autót szeptemberben vettem át, így feltételezem, hogy a hiba oka a tárolás ideje alatti nyári hőség.
- A zárlat elkerülése érdekében rögzíteni kellett egy kábelköteget. - Visszahívták a 2005-ben átadott 2006. évi modelleket.

Szakszervíz - Autó Kosbor, 4400 Nyíregyháza, Kosbor utca

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? Astra 1.4 GL Következő autója? Egy újabb generációs Chevrolet Lacetti
Verdikt (8.6/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)