Akire számíthatok
Amikor lecseréltem a 4 éves Fiat Bravámat olyan autót kerestem ami megbízható, olcsó a fentartása, kint merem hagyni a lakótelep parkolójában éjszaka.És nem rohangálok az ablakhoz óránként, hogy meg van-e.
Az 5 ajtós külseje megfogott, főleg gyöngyház feketében. Elvárásom volt, hogy sok legyen az extra, (digit. légkondi, könnyűfém kerék, CD-tár, 4 lufi, ABS, TCS, sok kis apróság még)tehát platinum felszereltség mellet döntöttem.
Jól választottam!!!
Ami bejön:
- A külseje, főleg a popsija. Nagyon kényelmes, hátul is elférnek bőven még 190 cm magasak is.
- Csendes a futómű ezért belül is csend van.
- Nem ciripelnek a műanyagok.
- Sok helyre lehet pakolni (könyöklő, napszemüveg tartó, hűthető kesztyűtartó, fiók).
- A fékek nagyon jók.
- A futómű Pesten is megállja a helyét, de azért lehet vele csapatni is rendesen
Ami nem jött be:
- kicsit sokat fogyaszt (csak BP minden nap dugó:10-10,5 L/100km) lehet, hogy nem is sok?
igaz taposom is rendesen mert egy kicsit dinamikusan vezetek :).
- kicsi a csomagtartó
- a váltó nagyon hosszú úton mozog, de megszokható
A motor átlagos 16 szelepes, szereti a furdulatot. Autópályán sem tolnak le a belsősávból, mert utazni 160 km/h környékén kényelmesen lehet. Még nem nagy a szélzaj, de fölötte már megjön a hangja is, de megy még.
A service árai meglepően baráti áron mozognak, legalábbis a régebbi autóimhoz képest (Suzuki, VW, Fiat)
- semmi
Chevrolet Vác