Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1.6 sw.

a mami kedvenckéje

Az autót 2004 ben néztük ki a feleségemmel amikor is a bemutatásával egybekötve egy tesztvezetésen is résztvettünk.
De akkor az elődjére még hitel volt, 2006 ra elérkezett a pillanat a vásárlásra de akkor meg egy olyan használt ajánlatot kaptunk a kereskedésben , hála a márka iszonyatos értékvesztésének aminek nem tudtunk ellenálni így lett egy 0 kilóméteres helyett egy 1 éves elit kombink, egy alap 5 ajtós áráért.Persze mi kombit is akartunk és a szín is bent volt a kettőben, fekete ami tetszett.A kocsi azóta 1 éve van nálunk, a feleségem használja többet ezzel jár dolgozni a fogyasztás ennek megfelelően szerintem jó.A kocsi kényelmes és csendes írom mindezt annak a tudatában, hogy a kategória társak többjét vezetem rendszeresen Oktávia, Asra, ez is megkönyítették a választást.A délkóreai gyártmánytól amúgy sem idegenkedtünk mivel a családban 6 éve egy Lanos teljesít hibátlanul extrém használat mellett.A hibalistában leírt hibákon túl ami más kocsitípusokon is látható,halható csak jót írhatok a kocsiról mint a motort mint a váltót szidják sokan sem nekem sem a feleségemnek nem volt velük gondunk egyszerűen el kell fogadni és meg kell tanúlni kezelni mindkettőt ez a fogyasztást is befolyásolja.Fogyasztás ! éles kérdés 10 liter írják sokan . Mi 8.5 körül mérjük mert szerencsére ezekben a kocsikban még nincs ámításmérő mint pl. az oktáviában aminek 7.5 re van beállítva a mérője a negyedéves fogyija meg 11.liter tankolás alapján.Hát egyi nekünk bejön!

- Igazából nem romlott el de, a de itt kell, hogy legyen.
- Kilincs kopás, sárvédőperem gariba javítva, szelepcsere, motorelektronika frissítés, azonban mindezek a szervíz kérésére, ajánlására,viszahívásra történtek és nem okoztak gondot egyszer sem.Megelőzték!

Autó-Mihok kft Zalaegerszeg

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Megbízhatóság (7) Vezetett km 12000
Előző autója? felícia Következő autója? Chevrolet aveo II. a Lacetti mellé.
Verdikt (6.7/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)