A családom csinos, dögös darabja, a Chevi
2005.máj. vettük meg a szépséget.Mert aki azt meri állitani hogy csunya az hazudik!!!! 1.4 benzin STAR AC.Nagyon örültünk neki,elötte egy Kalosom volt.Azt kaptam amit vártam az autótol kényelmes,tágas,szerintem jó a belsö tere is aplüs kárpitozás és a müanyagrészek jól harmonizálnak. Ami fontos hogy nem zörögnek,még 160-nál sem.Nagyon-nagyon csendes az autó! Az igaz hogy nem autóversenyre van az 1.4 kifejlesztve de igyis jól pörög, aki többet akar annak /chip tunig...stb./vagy ferrari! Enyi pénzért szerintem nagyon szuper.Kb.3000km után a viz nemnagyon melegedett termosztát csere, 12000 garanciális szelepcsere 16db. 22000km körül a chek lámpa kigyulad,hidegen az autó picit berángat,szerviz, kitörölték semmi komoly.Aztán egyre többet ismétlödik,szerviz, törlés semmi komoly.A szervizben a számitógép kiirta hogy vétlen gyujtás kimaradás történt.Aztán rájöttem miért is történt mind ez!!!! Ha a gyujtás kulcsot elforditod az inditás elött a szivatyu a tankból a benzint az inyektorba paszirozza nagy nyomással,ha nem várod meg mig a szivatyu elvégzi a melóját akkor nem biztos hogy indulni fog a kocsi.Az autóba a szám.gép ijenkor vétlen gyujtás kimaradást ir ki szerintem! Erre figyeljetek!!!!! A fogyasztásról meg anyit hogy kinek mijen nehéz a lába. 2007.06-ban bejártuk a Balcsit,Fertötó és környéke,ill.Ausztria 1442km,90liter fogyasztott,1.4 motor. Ugyhogy az autó nekem nagyon bevált. Most 2007.07.31 lecseréltem a szépséget egy még szebbre egy Lacetti 1.4.-WTCC COOL-ra
gyönyörű az auto! Remélem ezzel sem lessz semi bajom! Majd erröl is meg irom a véleményem.
- chek lámpa kivillanás törlések után is! Motor rángatás mintha kihagyna egy henger, kihuzatás után mintha misem történt volna.Termosztát csere.Szelepcsere.
Szervizeket a saját szerelöm csinálta!Öbbenne megbizom, MOBIL kereskedö egyben.Olcsob mint a" szak" szervizek,minnimum félár!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Chevrolet Lacetti | Következő autója? | Chevrolet Lacetti.1.4 WTCC.-ELITE COOL |
Verdikt | (8.4/10) |