Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 1,4 sx

A biztos befutó

Aki eddig fikázta a Lacettit az vagy nem is ült benne, vagy nagyon el van tájolva! Az autó igen kényelmes, és öröm vele az autózás. Lehet hogy csak én tartozom a kiváltságosok közé, de az én 1,4-esem 100 kilóméteren (város-országút vegyesen) bejáratósan 7, azaz hét litert evett, országúti 100-110-es tempó mellett. (Persze gondolom aki az 1,4-sével minden lámpánál alázni akarja a BMV-ket, az nem ilyen mutatókkal büszkélkedhet..) Ha megtartja ezt a jó szokását, nekem egy szavam se lesz! Az sem igaz hogy lomha dög lenne, 3000-es fordulaton már harap: persze csodákat nem kell t?le várni, de aki versenyezni akar, szánja rá még azt a plussz három millát, és ne egy 1,4-es motoron kérjen számon egy 200-as ménest! A váltó útja tényleg hosszabb egy kicsit, de kezelhet? és könnyen meg lehet szokni, az autó úttartásával pedig nincs semmi gond. Úgyhogy: hajrá Lacetti!

- Még semmi nem romlott el, de ennyi id? alatt durva is lenne..

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Előző autója? Nubira Következő autója? Chevrolet
Verdikt (8.4/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)