Autók » Chevrolet Korea » Lacetti (2004-2009)

Lacetti 2.0 tdci

154e-nel Lacsika meghalt

ezen a címeken írtam mar ítéletet:

"Meglepő" 2008.08.28

"Folytatas, immaron 35000km-mel" 2010.02.07

"Már 99700km a Red Rockban" 2011.07.06

"129ezres tartos teszt"
2014 augusztus
MEGHALT...154e km-nel meghalt...eleg volt..150e km-ig volt rajta garancia es ezt vhogy eltalaltak..150e-töl elkezdett avulni..kupplung munkahenger majd 1000km mulva a masik kupplung munka henger majd 1000 km mulva a kormanymücsere ami gömbcsuklo cserenek indult...es a vege megint csak 1000km mulva a kettöstömegü lendkerek.
Nemetorszagba elek igy a szerviz is nemet lett volna...3500€ mondtak.
Az auto piaci erteke volt 4000€.Betoltam egy kereskedöhöz,a parom megsiratta,mert mindig elvitt A-B-be,de mar nem volt bizadalmam megcsinaltatni.
Összefoglalva nem egy rossz auto,de most mar tudom ennyi penzert lehet venni 2 hasznalt ,jobb ferszeltsegü felsökategorias autot ami ennyiert ugyanezt tudja csak komfortosabb.
R.I.P Lacsika

- - kormany szervo szivattyu(gariban csereltek) - valtonal levo kuplung munkahenger(670€) - gömbcsuklo - ablaktörlö motor - pedalnal levö kuplung munkahenger-kettös töömegü lendkerek

opel mauerhoff (n.orszag)

opel drava utcaazert 5 az ertekeles mert fizetni kellett :D

Fenntartási költség (5) Évjárat 2007
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (6.7/10)

Chevrolet Korea Lacetti 2004 (2004 - 2007)