Hasznos családi autó :)
3 fős családunknak teljesen megfelelt. Elvitt minket mindig, jó messzire is és vissza. Sosem hagyott az út szélén.
Tolatóradar, tempomat, meg ami általában van... Nem romolott el, jól működik a mai napig.
-20 foktól a +42 fokig mindig tette a dolgát! Figyelni kell rá, márkaszervizbe hordtuk. Kapott új gumikat, akkumulátort.
Nem egy sportautó, de egy-két fővel egész dinamikusan is használható.
Kellemes anyagokkal a beltérben, nem csörög, nem zörög. Nagy csomagtér, jól pakolható. Azt hiszem akihez kerül jól fog járni vele!
Többször odajöttek az évek alatt, hogy milyen jól néz ki! Kár hogy befejezeték a hazai forgalmazását.
Szerviz is teljesen rendben volt. Garancia után volt egy hátsó féktárcsa, betét csere. De nagoyn sokéáig jól bírták azok is. Többnyire M0, autópálya, országút volt a használat helye.
Most cseréljük egy új Opelre, ott olvastam ilyen problémákat már az első évben. :D
Két kisebb probléma volt:
- első égő csere, házilag
6 és fél év alatt semmi egyéb gondunk nem volt.
- Két kisebb probléma volt: - - első égő csere, házilag - - és amit vizsgán jeleztek: kipufogó rezonátorcső. Kb. 20.000 Ft volta csere/javítás. - - 6 és fél év alatt semmi egyéb gondunk nem volt.
Gyulai Autószerviz
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2012 |