Autók » Chevrolet Korea » Cruze (2009)

Cruze 1.6 Ls +

Az asszony is imádja

Jó tulajdonságok: 1.)gyönyörűszép, megfordulnak utána az emberek, jobban megnézik mint az előző generációs 5-ös BMW-t (nyílván azért mert Alekoszon kívűl csak néhány embernek van ilyen). 2.)kényelmes, tágas a belső tér, szép a műszerfal és nem gagyi műanyagokból van összetákolva. 3.) A futómű nagyon jól hangolt , a kisebb kátyúkat észre sem lehet venni az utastérben nem úgy mint a H-s Astrámban.Imádja a gyerek és az asszony is.4.) Ncap Törésteszt 5* és az USA szabványoknak is megfelel. Saját tapasztalat -amikor álltam a zebránál és nekemjöttek csak a lökhárító lett oda pedig aki nekemjött az átlökött a zebrán (1270 kg. igaz, hogy kinyomtam a kuplungot) és ő is a zebra után állt meg kb. 2 m-re.
Rossz tulajdonságok: 1.) Fogyasztás: vegyes 8,3-9,6 liter. városi: 11-11,5 ( kipróbáltuk az asszonnyal 1 hónapig csak városban használtuk ez egy 2.4-es terepjárónak elfogadható de egy családi sedannak nem. 2.) A csomagtartó rudazata ostobán lett megtervezve nagy helyet vesz el a hasznos térből és ha esetleg csomag kerül alá azt összenyomja, összetöri (így tört össze a gyerek játék fűnyírója)3.) A csomagtartón belül nincs fogantyú (szerintem filléres dolog) ami megkönnyítené a lecsukását. Ha nincs minden nap mosva a kocsi akkor bizony koszos lesz az ember keze ha lecsukja a csomagtartót. 4.) 6 év garancia a fényezésre ( a mai világban a legtöbb kocsira dupla ennyi a garancia.

- 1 év és 10000 km alatt semmi hiba nem jelentkezett. Egyszer kellett javíttatni, mert megálltam a zebránál, hogy elengedjem a zebra közepén haladó gyalogost, de a mögöttem haladó nem állt meg,mert pislantott egy 5 s -ost. Szóval üzenem annak aki chevrolet cruze tolatóradaros hátsó lökhárítót szeret törögetni, hogy az ára 174.000 Huf.

Chevrolet Tatabánya

Fenntartási költség (8) Évjárat 2010
Előző autója? Asra H Következő autója? Camaro de csak 20 év múlva az idei modell
Verdikt (8.0/10)

Chevrolet Korea Cruze 2009 (2009)