Típushibás, motorikusan rossz!
Az első autóm 0km-en vettem, majd kiugrottam a bőrömből, hogy sikerült megvenni álmamim autóját, aztán ennek hamar vége lett, mikor jöttek a hibák. Az autóba 6000km van 1 éves és már nagyon megbántam, legszívesebben eladnám, de a bank miatt nem tehetem(hitel). Az autó Tipus hibás a szelepek kormolódnak, emiatt gyújtás kimaradás (hibakódja P300), sárga check lámpa az én esetemben egyszer világított. Az autó motorhibája a szelepek cseréjével orvosalható, ami hatásos pár hónapig, (A családban van egy Lacetti aminek szintén ez a baja a szelepek már 2x voltak cserélve, az autó 3 éves, érik a harmadik csere, érezhető a teljesítmény csökkenés!) aztán megint szelep csere. Sajnálom mert jól néz ki NAGYON kevest fogyaszt pedig városban
használom 95%-ban. A motor megbontásától félek, mert az autó amint kilép a szalonból már sokat veszít az értékéből, hát ha még a motort is megbontják, vagyis szerintem az értéke egyenlő a nullával, eladni sem fogom tudni, csak jóval ár alatt. Aki ilyet szeretne venni gondolja meg!!!
- - Központi zár (távírányítós) fagyos időben befagyott kb. 3 hétig jártam a nyakukra mire sikerült megcsinálniuk!
- - Szelepek kormosak, autó rángat. A hiba még nincs javítva, annyit mondtak néha meg kell huzatni, nálam nem segít, lehet, hogy szelepek cseréje lesz! TÍPUS HIBA!!!
Chevrolet Tatabánya!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |