Autók » Chevrolet Korea » Aveo (2006-2011)

Aveo 1,4 16V Platinum

Szertnivaló kóreai Chevy

Imádom, Nagyon szeretem.Nem bántam meg hogy a Németek Opelje után a Koreaiak Chevy-jére váltottam.A nyár elején vettem, pontosabban júliusba.Tudni kell erről az autóról hogy a FULL-FULL extrás modellről van szó,vagyis az autómata váltón kívül minden.Bele tettek mindent ami szem szájnak ingere.A digitális klímától az alufelnin át, és még sorolhatnám.. Amit hiányolok belőle, vagyis hátránynak vetném fel az a durva kárpit.Sokkal esztétikusabb és kényelmesebb lett volna az autó egy puhább kárpittal.Bár ez is könnyen orvosolható.A lényeg az hogy nagyon szeretem, és ennyi extráért nem is volt sok az ára.Később folytatom a véleményezés, ha már több km-ter van benne.

- Hála KOREAI istennek még minden úgy szuperál ahogy az megtervezték.Remélem így is marad:D..:(
- Sajnos módosítanom kell a napokba írt ítéletemet.Koreai isten nem létezik:),meglátogattunk, egy szervízt.
- -A hiba oka ABS jeladó túlzott aktivitása.=>ABS lámpa ha kell ha nem folyamatosan világított. Indulás után nem aludt el, illetve menet közbe elkezdett világítani.
- Ennek csere kölcsége 15000 HUF,.. lett volna, ha nem lenne garis, az autó, így megúsztam, egy kis benzinpénzel.
- "Folytatás" remélem nem mostanába.

Itt vettem:Chevrolet Gyulai, Budapest, Pesti Út 5.

Szuna Gépjármű Értékesítő Kft.(Fehérvár Autóház) Székesfehérvár, Szent Flórián körút 7.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző autója? Opel Corsa C 1.0 12V Következő autója? Chevrolet Captiva, VW Passat 2.0 PDTI
Verdikt (8.8/10)

Chevrolet Korea Aveo 2006 (2006 - 2007)