Autók » Chevrolet Korea » Aveo (2006-2011)

Aveo 1.2 8V Elite

Mebízható ha jól bánsz vele!

Hát ez a kis 1.2-es gyöngécske, de viszont ha óvatosan bánunk a gázpedállal meghálűlja az a benzinkútnál. Ha finoman és szépen bánunk vele nem fog elromlani semmi. Nem kell neki veretni mert nem versenyauto! Hosszab távon is kényelmesnek mondható csak azért mert vezettem már CLK-t is. Ár-ban jók, kevés a fenntartási költése, de nagyon sokat veszít az árából. Lényegében véve jó kis auto a többihez viszonyítva. Jól összerakták ehez az árhoz viszonyítva. A gyári HI-FI meglepően jól szólt mindaddig, amíg le nem cseréltem benne az összes cuccot. Az úttartásáról annyit, hogy mintha a Bp-i utakra tervezték, tehát a nagyobb kátyúkon is simán átmegy. De sajana kanyarban dölöngél és billeg. Ezt orvosolandó 1 torony merevítő és egy kis ültetés, keményebb rugókkal. Egyszóval még elégedett vagyok.

- Nos igazából eddig semmi sem romlott el csak voltak kisebb gondok. Pl beszorúlt a szellőzőbe egy levél es ciripelt nekem mint egy tücsök. Kicsit nyikorok is a lengés csillapító hátúl, de ez orvosolható egy kis zsírral. Néhányszor nem volt idex, de egy restarttal orvosoltam a probélmát és többet nem csinálta. A Bixol szelepen álítani kellett mert rángatott egy kicsit a moci és mostmár semmi baja.

Esztergom-Kertváros, Retek utca (szakszervíz)

Aranyosak, kedvesek, de szerintem a minőséget kell az előtérbe helyezni a gyorsaság előtt!!!!!!!!!!!!!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Megbízhatóság (10) Vezetett km 52000
Előző autója? 318i Következő autója? Lancer invite 2008
Verdikt (6.5/10)

Chevrolet Korea Aveo 2006 (2006 - 2007)