Kisnagy kedvenc
Nem akartam itélkezni, mert korábban ugy gondoltam, nem egy dicsekvésre való modell, mégha jó is. De tegnap beleraktunk 530 kiló csempét, plusz 2 felnőtt és nem ült le a feneke koccanásig, hanem még rugózott is. Le a kalappal.
Megbízható és kényelmes, nem fogyaszt sokat (vegyes 7 liter, csak város 8)
Autópályán sem kell megállni, hogy kinyujtóztassam magam, mert az ülések nagyon el vannak találva, nem kemény, nem puha, pont jó. Dombnak fel nem gyorsul, tehát autópálya külső sáv, viszont a váltó áttételezése miatt akár 4-esben is elindul álló helyzetből. A kuplungja csodálatosan lágy, kényelmes, a németek tanulhatnának ilyet készíteni. Jellemző, hogy 30 fokos emelkedőn felfelé elinduláskor nem kell kézifék. A váltó nem pontos, vissza 2,1 nehezen engedi a szinkron miatt,de meg lehet szokni. Felfelé tökéletes.
A légkondi kicsi, de cserébe nem növeli a fogyasztást sem, és nem fogja le a motort. 160-170-et simán megy, igaz, akkor bekapja a 10 litert, viszont a kocsi stabil, nem is túl zajos. A motorháztetőbe tehettek volna hangszigetelőt, az sokat javítana ezen.
- Ablaktörlő belső rögzítő csavarja leesett. 5 perc alatt visszatették a szervizben, mig én a fotelban ültem. - 1,5 után bekormololódott az egr nem tudommicsoda, ami miatt az üresjárati fordulatszám nagyonmagas lett. Ingyen kipucolták és mondták hogy ne váltsak alul. Egyszer kiégett a fényszóróizzó. - Hátsó kpzárak -5 alatt csak félig nyilnak ki, apró kényelmetlenség.
Chevrolet Katona, Gödöllő
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Stratus | Következő autója? | Cruze vagy kitudja miylen uj modellek lesznek még |
Verdikt | (7.6/10) |