Ez tényleg jó döntés volt!
Igazából egy nagyobb autóból kényszerültem átülni a chevibe. / házvásárlás, meg gyerek, és hitelt nem akartam- amíg Fletó van hatalmon, nem is mernék/. A használt autókat nem preferálom. A feleségem nem nagyon örült, hogy kisautó lesz, de nem akartam, ahogy apám mindig nevezte az izraeli bankárokat, a libások kizsigereltje legyek. Felszereltség-ár viszonylatban még a Dacia is szóba jöhetett volna, de hát egy román autóba azért mégsem ülök be. Akkor már inkább a kóreaiak!
Az aveoval pozitívan csalódtam. Egész kényelmes. Rosszabbat vártam, főleg az újságírók értékelései után.
A csomagtér elfogadhastó nagyságú, az anyagok, a desighn egész ízléses. Rossz tulajdonság: Kicsit borulékonynak érzem, de nem száguldozáshoz van. Lassan gyorsul. Bár kipróbáltam egy román vackot is, és az szerintem még lomhább volt.És az hogy pattogott!...meg ki az a hülye, aki kevés pénzéből a román ipart támogatná? Akkor inkább a rizsevők. Legalább otthon maradnak Ázsiában.
- -köt. szervíz. A plussz extra beszereléséért/támasz, ködfény/ nem kértek semmit, így 40-ből megúsztam.
Chevrolett Siófok. Azért nem 10, nehogy elbízzák magukat, meg az autómatájuk rossz volt.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | 75 | Következő autója? | chevrolet epica |