Ámerikáji
Csak 3 hónapot használtam és kb 25000 km-t tettem bele. Ahhoz képest, hogy a kormányt egyáltalán nem lehet állítani és az ülésről sem lehet ódákat zengeni, egyszer sem fájdult meg a derekam, vagy zsibbadt volna lábam egy hosszú út után. Minőségi érzet egyáltalán nincs benne, mint egy régi 93-as Suzuki Swift. Még a régebbi kiadású Daewoo Lanos is sokkal minőségibb és szebb volt. A motorja az nagyon jó, azt hiszem 95LE, még szép, hogy viszi azt a kis karosszériát. Csak ne kelljen megállni. A fékrendszer, amit ABS segít borzalmas. Egyszerűen nem áll meg, túl érzékeny az ABS. Inkább ne tették volna bele! Amikor először vezettem bevallom félelem érzetem volt.
Aki ilyen autót akar venni, semmiképp se újat vegyen. Inkább Grande Puntót, Fiestát, vagy Cliót és még sorolhatnám...keressen az akciós készletek között. Használtan viszont sokat esik az ára és városban szaladgálni, és "weekend telkes" autónak évekig megtartani arra tökéletes. Igénytelen, nem kell rá költeni, viszont az üzemanyag fogyasztását meg kell fizetni. Én főként autópályán használtam és 10l alatt nem mentem vele, igaz nem is 120km/h -val.
- Folyton kiégtek az izzók
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2007 |