Amerikai? Nem, koreai unokaöccs
A kocsival alapvetően semmi baj. Aki nem egy magasabb kategóriából ül át, annak tetszeni fog. A futómű számomra puha, billegős viszont a magyarországi utak megkívánják. Véleményem szerint lehetne feszesebb, ha több kedvezőtlen körülmény összejátszik, tud meglepetést okozni (hosszanti úthibák, oldalszél). Én valószínűleg egy "hétfői" autóba nyúltam bele, sok apró bosszúság lett a jutalmam, mellyel rendszeresen látogattam a márkaszervízt. Itt jegyzem meg, velük nagyon elégedett vagyok, gyorsak, pontosak. Ezt így kell csinálni, másképp nem megy. A motort kicsit lomhának, de használhatónak és takarékosnak tartom. A fiatal családok egy nagyszerű járműve lehet. Tágas, kényelmes, a vezetőülést magasságomhoz képest, sikeresen be tudtam állítani. Hosszú utakon sem fárasztó a vezetés, bár autópályán már "megörvendeztet" némi szél és motorzajjal. Zavaró a csomagtérajtó belógó zsanérja, nagyobb tárgyak (bőröndök)behelyezése után nekem többször beleért, pedig a hely megfelelő méretű. Városban a parkolóhely megtámadása sem esett vele nehezemre, bármilyen helyzetben könnyen parkolhattam. Aki jól felszerelt, tágas autót keres annak lelkiismeretfurdalás nélkül ajánlom. Egy csontra kopasztott (szivargyújtó is extra)Fabia áráért, remek lehetőséget kap az emberfia a közlekedésre.
- Kuplungtárcsa és szerkezet cseréje két alkalommal. Gyujtótrafó csere. Termosztát csere.
Alfa Autóház Szeged
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |