Európai minőségű- kínai crossover
Gyönyörű mélypiros metál színben , Design felszereltséggel vettük. Napelem van, otthon töltésre rendelkeztünk be, így a felesleges áram nem 5 Ft-ért lesz eladva, hanem az autóban hasznosul. Egy átlag töltést (40 kW) egy átlag nap termelése fedezi.
Az autó kiváló ár- érték arányú. Sok tesztben dicsérték már, nem akarom ismételni.
A sávtartása a legújabb frissítés után sokat javult, jól működik a távolságtartó tempomat is. Én még nem tapasztaltam "vakriasztást" - ok nélküli hirtelen fékezést.Kiválóak a ledes fényei, tökéletesen kapcsol az automatikus fényszóró- tompított között.
Hiányzik: esőérzékelő, horog a hátsó csomagtartóban hálónak, első csomagtartó (frunk),de lehet ezek nélkül érni.hiányzik a jobb oldali ajtó zárhatósága, mert azon az oldalon van a töltő, így kulcs nélkül nem lehet azon az oldalon bezárni, vissza kell menni a bal oldali ajtóhoz.
Menetrögzítő kamerát utólag a gyári helyre beszereltem, szépen teszi a dolgát. A telefonos applikációt a Duna Autó szervize segített beüzemelni (ők jelzik Kínának az aktuális email címet, amivel be lehet lépni.) Telefonon használható funkciók: ajtó, ablak nyitás- zárás, fényszóró- duda be-ki (parkolóban autó keresés), klíma, fűtés be-ki, töltés, keréknyomás ellenőrzése.
Fogyasztása a beígért 420 km-hez képest sok autópályával 300 km körül van, -mint tudjuk sok mindentől függ.
A legnagyobb kérdés a tartósság, hogy viselkedik a sok villanymotor a következő években ( pl ülés állítás, napfénytető, hátsó csomagtérajtó stb)
Reméljük a legjobbakat!
Júniusban megvolt az első online frissítés, vezeték nélküli Apple carplay-t kapott, a klíma egy mozdulattal állítható a kijelző bármilyen állásában , (hőmérséklet és a ventillátor sebessége külön- külön), az alkalmazásban meg lehet nézni, hol van az autó pontosan. Ezek mind nagyon hasznosak.
- februárban vásároltuk, tökéletes állapotban, Németországból. Március elején Duna autónál volt éves szervíze, ahol sok szoftverfrissítést és új pollenszűröt kapott.
Duna Autó
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2023 |