Pedomobil!
Kezdjük ott, hogy Meci hívő vagyok (lehet csak voltam). Aztán egyik nap jött az ihlet - mintha egy vegetáriánus hirtelen megvágyná a pacalt- meg kellene próbálni egy BMW-t is, mert nehogy úgy induljak a fény felé majdan, hogy nem adtam meg a bizonyítás lehetőségét a konkurenciának. Alapos autóbuzi lévén az összes fellelhető teszt elolvasása, a legkisebb és leglényegtelenebb műszaki adatok bemagolása után felütöttem a hasznaltauto.hu-t (újságból kb 5-7 nagydolgot lehet tartalmassá tenni ezen típus tanulmányozásával).
Kipróbáltam, mealkudtam, megvettem!
Nagyon jó! Megnézik mindenhol, különösen ajánlom pedofiloknak, mert a gyerekek nagyon örülnek neki és szeretnének is beülni.
Kanyarokban inkább az én ijedségem szabja a határokat, na meg a menetstabilizáló, ami felettébb hasznos és profin adagolja magát. A baj az vele, hogy az ember mindig a hosszabb utat választja és a sebességhatárok feltétlen tiszteletét sem ez az autó fogja belémnevelni. 130-nál simán lehet beszélgetni benne lehajtott tetővel, de 180-nál sem borzadáj (természetesen egy német autópálya elhagyatott szakaszán éltem meg a leírtakat!!!)
Hiba? Biztosan van csak nem látom.
- még semmi
Pécsi BMW szalon. Kulturált, segítőkész, nem drága.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 72000 |